Judetul Argesul, performanta remarcabila in gestionarea pandemiei de COVID-19. "Este o victorie categorica impotriva acestui virus"

1 lună in urmă 1

Emanuel Soare, prefectul de Arges, a anuntat ca, pentru prima data de cand a inceput pandemia de COVID-19, judetul inregistreaza un indicator important in toate localitatile.

Mai exact, toate localitatile au o incidenta sub 1,5 la mia de locuitori, deci se situeaza in scenariul verde.

Prefectul mai spune ca vestile bune se datoreaza modului in care au fost implementate masurile sanitare, dar si respectarii acestora de catre populatie.

"Astazi este cea mai importanta zi din istoria gestionarii pandemiei de Covid 19 din judetul Arges.

Nu mai avem nicio localitate cu indicele de infectare peste 1.5 la mia de locuitori.
Masurile sanitare unice pe care le-am identificat, modul in care le-am impus, acceptarea si respectarea lor de catre majoritatea argesenilor ne-au adus in acest punct.

O victorie categorica impotriva acestui virus. Un model care a reusit si care a aratat tuturor ca se poate", a scris Emanuel Soare pe Facebook.

Mai puteti citi:

Cine este cu adevarat Diana Sosoaca, senatoarea pusa mereu pe scandalUn preot, urmarit national pentru ca fuge de condamnare, se plange pe YouTube de pedeapsa primita. Slujitorul Bisericii cu Luna a dat un tun de aproape doua milioane de euroVIDEO Cum sa adormi intr-un minut. Metoda "4-7-8" face minuniFOTO Ce bolid de lux conducea Florinel Coman cand a fost prins la volan cu 165 de kilometri pe oraInfractorii romani, afectati de Brexit: britanicii s-au saturat de ei si ii expulzeaza. "Nu stiu cum, dar o sa ma intorc. Fac aici 2.000-3.000 de lire pe zi"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă