Jucătorul prins pe „fals” la CSA Steaua face parte din lotul național! Cum a fost descoperit + Antrenorului i s-a transmis să-și dea demisia | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 7

Situația de la CSA Steaua stă să explodeze din moment în moment, după ce un jucător a fost prins că a jucat pe „fals” într-un meci cu FCSB la grupele de juniori. ProSport a aflat despre ce jucător este vorba și cum s-a întâmplat totul. În plus, antrenorului de la CSA, Florin Neață, i s-a sugerat să-și dea demisia.

De unde a pornit totul și despre ce jucător este vorba.

Jucătorul depistat că a jucat pe „fals” se numește Mario Păun și este component al echipei naționale a României U15.

CSA Steaua U16 – Petrosport Ploiești U16 1-0

Pe 30 octombrie, de la ora 10:00, CSA Steaua U16 a disputat, în Liga Elitelor, un meci oficial cu ACS Petrosport Ploiești pe terenul 4 din complexul sportiv Ghencea. Roș-albaștrii s-au impus cu 1-0.

Din informațiile noastre, Mario Păun nu a avut buletinul (sau copia de pe buletin) și, în mod normal, nu trebuia să fie lăsat să intre pe teren. Totuși, antrenorul Florin Neață i-a cerut omologului său de la Petrosport să-i permită să-l folosească pe Mario Păun, iar cele două părți au ajuns la un acord și jucătorul a evoluat.

FCSB U19 – CSA Steaua U19 2-0

Pe 31 octombrie, de la ora 12:00, CSA Steaua U19 a mers la FCSB U19, în Berceni, iar Mario Păun a fost folosit din nou. De această dată a avut toate actele necesare.

FCSB U17 – CSA Steaua U17 2-3

Pe 31 octombrie, de la ora 14:00, imediat după meciul celor de la U19 Mario Păun a fost băgat iar în teren. Oficialii echipei patronate de Gigi Becali au sesizat imediat că Păun jucase și în partida precedentă și au făcut contestație, iar cazul a ajuns pe masa comisiilor de la FRF. Doar că acolo s-a întâmplat un lucru surprinzător. FCSB nu a achitat taxa de judecată, iar speța a fost respinsă.

ProSport a încercat să contacteze și clubul FCSB, care s-a rezumat doar la câteva cuvinte: „Nu avem nicio treabă cu chestia asta. Nu avem ce comenta”.

Florin Neață și George Ogăraru, în ședință cu comandantul CSA Steaua

Luni, imediat după meciurile disputate de CSA Steaua cu FCSB, comandantul Ștefan Răzvan Bichir i-a chemat la raport pe antrenorul Florin Neață și pe coordonatorul centrului de copii și juniori de la CSA, George Ogăraru, care a știut de situație.

În timpul ședinței antrenorul Florin Neață a recunoscut că el a făcut foaia de joc la meciul cu Petrosport Ploiești, neexistând un delegat al echipei care face acest lucru în mod normal. După ce a fost muștruluit serios, lui Florin Neață i s-a sugerat de către persoanele prezente la ședință să-și dea demisia, fiind găsit vinovat pentru această degringoladă.

Până la această oră, Florin Neață nu și-a dat demisia din cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București și nici n-a putut fi contactat pentru un drept la replică.

Antrenorul Florin Neață

De menționat că tot Florin Neață a fost în centrul unui alt scandal. ProSport a publicat un filmuleț din autocarul echipei U15 în care se aflau tinerii jucători alături de părinți. Aceștia din urmă consumau băuturi alcoolice, printre care și whisky, iar la un moment dat unul dintre părinți chiar i-a dat o sticlă de alcool în mână unui copil pentru a-l filma.

The post Jucătorul prins pe „fals” la CSA Steaua face parte din lotul național! Cum a fost descoperit + Antrenorului i s-a transmis să-și dea demisia | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă