Jucătorul pe care Gigi Becali vrea să-l vândă cu zeci de milioane de euro ar putea prinde un transfer la puşcărie. A fost prins mergând fără carnet de conducere cu o viteză AMEŢITOARE

2 săptămâni in urmă 1

Jucătorul lui FCSB mergea pe autostrada A2, numită Autostrada Soarelui, pe sensul dinspre Constanţa spre Bucureşti, când a fost oprit la kilometrul 75, fiind înregistrat cu aparatul radar rulând cu 165 km/h.

Sportivul  a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere international fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere national.

Jucătorul de zeci de milioane al lui Becali riscă să ajungă după gratii

Din primele verificari s-a stabilit ca nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, informează Ştiripesurse.ro.

În cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuarii cercetărilor.

Citeşte şi: Ioan Becali a sărit la bătaie înainte de a intra în direct la o televiziune din România. Un invitat celebru l-a scos din minți!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă