Jucătorul numărul 1 din echipa națională a României: „Nu trebuie să îl mai laud eu, pentru că îl laudă toată lumea!”

1 săptămână in urmă 11

Portarul Florin Niță a fost un adevărat reper al defensivei naționalei României în această campanie de calificare, pe care „tricolorii” au mari șanse să o încheie pe poziția a doua, calificantă la barajul pentru Cupa Mondială.

Prestațiile lui Florin Niță au fost decisive până acum, iar echipa națională are din nou șansa de a merge la un turneu final.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, recunoaște că fotbalistul Spartei Praga a fost cel mai important jucător din compartimentul defensiv al reprezentativei noastre și spune despre el că a fost lăudat de toată lumea până acum.

Florin Niță, lăudat de Mihai Stoichiță

Oficialul Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, spune despre Florin Niță că a dat siguranță echipei naționale în ultimele meciuri și a recunoscut că se aștepta să avem un joc mai ușor în fața Armeniei, la București.

„Greu am bătut, trebuia să fie meciul mai uşor. A doua repriză ne-au pus probleme, pentru că nu mai aveau ce să piardă şi au jucat şi ei cartea atacului. Am avut o apărare exactă, un portar pe care nu trebuie să îl mai laud eu, pentru că îl laudă toată lumea.

Pare că există o comuniune clară între Mirel şi ei asupra ideii de joc, asupra maturităţii echipei şi mai ales a devotamentului şi a dăruirii cu care joacă la ora actuală, este o chestie care pe mine mă impresionează foarte mult”, a declarat Mihai Stoichiță.

Dorectorul tehnic al FRF a recunoscut că el și președintele Răzvan Burleanu își doresc să colaboreze în continuare cu Mirel Rădoi, pe care vor încerca să îl convingă să nu plece de la echipa națională.

The post Jucătorul numărul 1 din echipa națională a României: „Nu trebuie să îl mai laud eu, pentru că îl laudă toată lumea!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă