„Jucătorul nu a fost obligat, el a văzut cum a fost tratat!”. Giovanni Becali, noi dezvăluiri despre transferul lui Dennis Man la Parma

1 lună in urmă 1

Giovanni Becali, fostul impresar de fotbaliști, a vorbit despre transferul lui Dennis Man la Parma. Acesta a oferit noi detalii despre mutarea care a provocat o adevărată „telenovelă” în fotbalul românesc.

Între Anamaria Prodan și Giovanni Becali a pornit un scandal „monstru” după ce, cel din urmă, s-a implicat în transferul lui Dennis Man la Parma, deși nu el era impresarul tânărului jucător.

Potrivit spuselor lui Gigi Becali, Parma a plătit 13 milioane de euro pentru a-l achiziționa pe Dennis Man. Iar tranzacția s-ar putea ridica la 15 milioane, datorită unor clauze din contract.

Giovanni Becali, noi dezvăluiri despre transferul lui Dennis Man la Parma

Fostul impresar susține că nu l-a obligat pe Dennis Man să-și rezilieze contractul cu Anamaria Prodan, așa cum s-a vehiculat în spațiul public. Potrivit spuselor lui Giovanni Becali, decizia de a merge cu el la semnarea contractului i-a aparținut lui Dennis Man.

„Eu știu că cei de la Parma m-au contactat pe mine, m-a contactat directorul sportiv, iar apoi vicepreședintele, iar, când nu s-a ajuns la un acord, am fost contactat de președinte. Eu am avut cu două luni înainte o procură de la Gigi Becali pentru 12 milioane și niște bonusuri. Eu habar nu aveam cine era în combinația asta. Un om care nu are putere de decizie îi făcuse o ofertă lui Gigi Becali de 10 milioane de euro. Gigi mi-a zis că a primit o oferă de 10 milioane și m-a pus să transmit că îl dă pentru 15. Le-am zis să nu mă mai deranjeze.

Am fost apoi chemat de președinte, de Kyle Krause. Mi-a zis că știe că asta e ofertă, dar a vrut să se convingă de la patronul clubului. I-am spus că vărul meu știe puțină engleză, dar nu suficient cât să înțeleagă toate termenele, dar e în compania lui Meme. Le-am zis să mă cheme doar dacă se pun de acord. După aceea m-a sunat Gigi că au ajuns la un acord și că jucătorul o să meargă cu mine. Eu nu am reziliat acel contract, el poate să meargă cu cine vrea pentru semnarea contractului. Nu aveam nevoie.

El trebuia să semneze în compania mea. Poți să mergi și cu un om de pe stradă. Jucătorul nu a fost obligat, el a văzut cum a fost tratat. În oferta de 10 milioane era inclus și salariul jucătorului, dar salariul lui a fost cu 30-40% mai mult decât la prima ofertă. Eu am lăsat un om acolo ca să se ocupe de tot ce avea nevoie. A stat două săptămâni cu el acolo ca să rezolve cu apartamentul, locul de parcare, cu televizorul, până i-a venit familia, prietena cu doi cățeluși”, a declarat Giovanni Becali, la Digi Sport.

Giovanni Becali: „Ați văzut cum se joacă în Serie A, câte faulturi a avut Man și nu a dat arbitrul!”

Giovanni Becali a semnalat faptul că fotbalul din Italia este unul dur, astfel că Dennis Man are nevoie de o perioadă mai lungă de acomodare, pentru a se impune la noua echipă.

„Transferul lui Man este unul dintre cele mai bune. Voi vă uitați la preț, dar eu mă uit la jucător ca el să aibă rezultate, să joace la echipa națională. Ei pot să arate mult mai mult în Serie B. Dennis Man nu a avut nici perioadă de acomodare. Ați văzut cum se joacă în Serie A, câte faulturi a avut Man și nu a dat arbitrul. Ei trebuie să se obișnuiască cu asta. Au semnat cu Parma pentru niște salarii de nivel înalt, dar în Serie B o să rămână cu același salariu. Nu dă voie regulamentul ca să îi schimbe contractul”, a mai spus Giovanni Becali.

The post „Jucătorul nu a fost obligat, el a văzut cum a fost tratat!”. Giovanni Becali, noi dezvăluiri despre transferul lui Dennis Man la Parma appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă