Jucătorul lunii în FIFA 21. Youssef En-Nesyri a primit un card excelent

2 luni in urmă 1

Deja devenit o tradiție în modul Ultimate Team din FIFA 21, evenimentul „Jucătorul lunii” revine cu un nou card, disponibil prin seria Squad Building Challlenge. Deși prețul cardului este unul modest, atributele atacantului sunt eficiente și productive, raportul calitate-preț fiind unul excelent. Ultima surpriză? Cardul lui Youssef En-Nesyri.

EA Sports a adăugat astăzi la FIFA 21 o versiune a Youssef En-Nesyri cu un OVR general de 86. Acest articol este disponibil prin meniul Challenge Building Building (SBC) din FIFA 21 Ultimate Team. En-Nesyri are deja un card INFORM de anul trecut, atacantul find recompensat cu această versiune POTM LaLiga pentru cele șapte goluri marcate în campionat în luna ianuarie.

Youssef En-Nesyri este „Jucătorul lunii” (POTM) în FIFA 21. A primit un card excepțional în Ultimate Team

Pentru a integra cardul în echipa de FUT, gamerii au la dispoziție data de 5 Martie. EA a crescut mult toate atributele lui En-Nesyri, inclusiv pasa (+13), șutul (+12), dribling (+10), viteza (+9), și forța (+8) , atunci când comparați această nouă carte cu versiunea sa Gold Rare.

Wayne Rooney în FIFA 21! Cerințe SBC, recompense, dată de expirare și toate detaliile cardului

Acest SBC costă în jur de 28.850 de monede FUT pe Xbox One, 29.600 pe PS4 și 31.700 pe PC. Dacă doriți să finalizați POTM En-Nesyri SBC, va trebui să oferiți o echipă cu rating de 83 83, cu o chimie de minimum 80 și cel puțin un jucător din Sevilla.

Atacantul are o viteză de 85, compusă dintr-o accelerație de 81 și un sprint de 89, în timp ce șutul de 89, pasa de 67, dribling-ul de 86 și forța fizică de 84 completează atributele de atac ale cardului. Partea tehnică este formată din 3 stele pentru Skill Moves, respectiv 4 stele pentru Weak Foot.

Cum poți obține cardul lui Youssef En-Nesyri în FIFA 21

GK: Aitor Cantalapiedra 83-rated (Panathinaikos) LB: Marcos Acuña 83-rated (Sevilla) CB: Gabriel Paulista 81-rated (Valencia) CB: Marc Bartra 80-rated (Betis) RB: Sergi Roberto 83-rated (Barcelona) CDM: Sergio Canales 82-rated (Real Betis) CM: Éver Banega 83-rated (Al-Shabab) CM: Blaise Matuidi 83-rated (Inter Miami) LW: Kingsley Coman 84-rated (Bayern Munich) RW: Carlos Vela 83-rated (Los Angeles FC) ST: Gonzalo Higuaín 83-rated (Inter Miami)

The post Jucătorul lunii în FIFA 21. Youssef En-Nesyri a primit un card excelent appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă