Jucătorul lunii din FIFA 21 vine din eLigue One. Cine este și ce card a primit din partea EA SPORTS

4 luni in urmă 12

Jucătorul lunii, unul dintre cele mai așteptate evenimente de fanii jocului lansat de EA SPORTS, a fost lansat oficial! Jucătorul vine din campionatul eLigue One și a primit un super de OVR 84. Atacantul Ibrahima Niane are un preț estimat de 40.000 monede pe piața de transfer, viteza și șutul fiind cele mai bune atribute ale jucătorului.

Dupa ce a reușit să înscrie trei goluri în septembrie, atacantul a fost recompensat de EA SPORTS, creatorii jocului oferindu-i un card îmbunătățit: forță fizică (+9), pasă (+7), șut (+6) și dribling (+6), fața de varianta standard a jucătorului de OVR 78. Fiind la inceputul jocului, acest card de tipul „POTM” poate fi util în echipa de Ultimate Team, jucătorul fiind unul dintre cei mai buni atacanți din eLigue One, viteza fiind un element cheie în statsticile jucătorului.

Cum puteți obține cardul jucătorului lunii din FIFA 21

SBC-ul are o valoare estimată de 40,000 monede, în funcție de platforma pe care o folosiți. EA SPORTS cere la schimbul cardului o echipă de rating 84, cu o chimie de minimum 60 și un jucător din eLigue 1.

GK: Andre Onana 85-rated (Ajax) LB: Jordan Amavi 82-rated (Olympique de Marseille) CB: Nicolas Tagliafico 84-rated (Ajax) CB: Raul Jimenez 84-rated (Wolverhampton Wanderers) RB: Alejandro Grimaldo 84-rated (Benfica) CDM: Rui Patricio 84-rated (Wolverhampton Wanderers) LM: Dimitri Payet 82-rated (Olympique de Marseille) CM: Idrissa Gueye 84-rated (Paris Saint-Germain) CM: Joao Moutinho 83-rated (Wolverhampton Wanderers) RM: Pizzi 84-rated (Benfica) ST: Mauro Icardi 85-rated (Paris Saint-Germain)

 

 

Atacantul are o viteză de 92, compusă dintr-o accelerație de 95 și un sprint de 89, în timp ce dribling-ul de 83 îi oferă jucătorului o agilitate de 87 și un control al balonului de 81.

Pe partea tehnică, jucătorul a primit 3 stele pentru Skill moves, respectiv 3 stele pentru Weak Foot. O chimie de tipul „Finisher” îi va crește șutul și dribling-ul jucătorului.

The post Jucătorul lunii din FIFA 21 vine din eLigue One. Cine este și ce card a primit din partea EA SPORTS appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă