Jucătorul din Liga 1 de pe lista de cumpărături a lui Celtic Glasgow! Atacantul poate ajunge în Scoția chiar din această iarnă

2 săptămâni in urmă 16

Celtic ar putea transfera de la CFR Cluj chiar din această iarnă, scoțienii anunțând că Billel Omrani poate reprezenta o soluție bună pentru gruparea din Glasgow.

Atacantul Billel Omrani este deja în ultimele luni de contract cu liderul Ligii 1, CFR Cluj, urmând ca angajamentul să îi expire la finalul acestui sezon. El se va putea transfera din postura de jucător liber unde va dori în vara lui 2022, însă ar putea părăsi clubul din Gruia chiar din această iarnă, dacă se va primi o ofertă avantajoasă pentru el.

Vârful de atac poate ajunge, conform presei britanice, la Celtic Glasgow deoarece se pliază pe nevoile formației de pe locul secund al clasamentului din Scoția.

Billel Omrani poate ajunge la Celtic Glasgow

Celtic Glasgow îl poate transfera pe Billel Omrani acum în iarnă, dacă va înainta o ofertă avantajoasă pentru CFR Cluj, sau în vară, când nu va fi nevoită să achite vreo sumă de transfer în schimbul său.

Jurnaliștii britanici de la Daily Record susțin că vârful de atac al lui CFR Cluj poate reprezenta o țintă bună pentru Celtic deoarece este tipul de jucător altruist, în ciuda faptului că nu marchează atât de des.

„Un alt nume familiar fanilor lui Celtic este Omrani, vedeta celor de la CFR Cluj când românii au scos echipa lui Neil Lennon din Liga Campionilor. S-a vorbit, apoi, de venirea sa pe Parkhead, clubul românesc afirmând că gruparea Hoops s-a interesat de el.

Omrani nu este o maşinărie de goluri, dar este un jucător altruist, cu o prezenţă fizică foarte bună, care cu siguranţă ar face saltul către Celtic”, a notat sursa citată, conform Telekom Sport.

Billel Omrani s-ar mai fi aflat în atenția lui Celtic și în 2019, când echipa din Scoția a fost eliminată de CFR Cluj din drumul spre grupele Europa League.

The post Jucătorul din Liga 1 de pe lista de cumpărături a lui Celtic Glasgow! Atacantul poate ajunge în Scoția chiar din această iarnă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă