Jucătorul de 15 ani care „e la nivelul lui Enes Sali, dar nu are aceeași mediatizare”: „Va ajunge mare fotbalist, e talent înnăscut!”

1 săptămână in urmă 13

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021, 10:09 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 10:22

Impresarul Florin Iacob susține că tânărul Ioan Vermeșan (atacant, 15 ani) e la nivelul lui Enes Sali (15), cel mai tânăr jucător care a jucat pentru echipa națională a României.

Invitat la GSP Live în această dimineață, impresarul spune că unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști pe care-i consiliază, Ioan Vermeșan, „nu se bucură de aceeași mediatizare ca Sali, deși e la nivelul său”.

Ioan Vermeșan evoluează la echipele de juniori de la UTA, fiind adus de la Juventus Timișoara. El este membru al naționalei U16 a României, pentru a care a și înscris în septembrie, în amicalul cu Bosnia și Herțegovina, scor 2-0.

La vârsta de 12 ani, Ioan Vermeșan a fost în probe și la Academia Gheorghe Hagi, dar părinții săi au decis că ar fi mai bine ca tânărul jucător să rămână aproape de casă. 

  „Ce mândrie”

DEBUT

Barcelona, mesaj pentru Enes Sali, după debutul în naționala României: „Ce mândrie”

Florin Iacob: „Vermeșan nu se bucură de aceeași mediatizare ca Sali, deși e la nivelul său”

„Sunt câțiva copii pe care-i consiliez, și-mi permit să-l menționez pe Vermeșan, care nu se bucură de aceeași mediatizare ca Sali, deși e la nivelul său. Doar că are alte caracteristici. E atacant, număr 9, măsoară 1,85 metri. E foarte bun, îi văd un viitor senzațional. Acest copil are dimensiunea muncii, nu i se urcă laudele la cap. 

Din păcate, tatăl lui a decedat săptămâna trecută, dar mama are energie cât să compenseze lipsa tatălui. El e crescut la Timișoara, acum e la UTA. Are toate ingredientele pentru succes. E educat, muncitor, serios. Face parte și din lotul național, s-a comportat foarte bine. 

Îl urmăresc de mic, mă cunoșteam cu tatăl său de 40 de ani. De acum îmi voi da toată energia pentru a se bucura de sprijin și a se ocupa doar de fotbal. Îmi asum cu toată responsabilitatea că va ajunge fotbalist, are execuții și mișcări de fotbalist consacrat. E pur și simplu talent înnăscut”, a spus Iacob în dialogul cu moderatorul Costin Ștucan. 

Florin Iacob: „Vermeșan a fost în probe la Academia Hagi”

Impresarul a povestit și cum tânărul atacant a fost în probe la Academia „Gheorghe Hagi”, unde nu a petrecut o perioadă îndelungată. 

„L-au contactat cei de acolo pe tatăl său, l-a dus acolo pentru a vedea cum e. A stat, a jucat la o grupă mai mare și la un moment dat s-a accidentat. Cei de acolo i-au zis mamei sale: «s-a accidentat, luați-l acasă și când se face bine să vină înapoi». Era în probe. Cred că avea 12 sau 13 ani atunci. Probabil a avut o leziune, ceva, și pentru a nu se agrava l-au lăsat să meargă acasă. Apoi am aflat de la mama lui că nu mai vrea să-l lase înapoi.

Eu astea le știu de la părinții săi, m-am alăturat jucătorului doar după aceea. Țin minte că mama spunea că nu-l lasă la 12 ani să plece. Toată lumea fotbalului din România îl căuta, atunci m-au abordat să-l consiliez. Părinții nu voiau să-l lase departe de casă la 12 ani, atât”. 

Citește mai multe știri de actualitate: 

E bun, deși lui Dan Petrescu nu-i place! Fotbalistul CFR-ului care a avut ceva de demonstrat cu FCU Craiova

Ilie Dumitrescu, încântat de un fotbalist de la FCSB: „Are un fler extraordinar!”

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiță, ȘOC despre noua tulpină covid. Ce PĂȚESC persoanele VACCINATE


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă