Jucătorul Craiovei, ironizat de Cornel Dinu: „Să i se pună din nou o farfurie cu sarmale în faţă”

1 lună in urmă 25

Universitatea Craiova nu mai învinge în campionat de trei partide, o cauză fiind și forma slabă a compartimentului ofensiv. Unul dintre atacanții echipei pregătite de Cornel Papură, Reagy Ofosu a intrat în colimatorul lui Cornel Dinu, fostă glorie dinamovistă și actual analist tv.

„Mister” consideră că Ofosu, cel care în octombrie 2020 a semnat un contract pe trei ani cu oltenii, după ce evoluase la FC Botoşani, e supraponderal.

Germanul de origine ghaneză şi-a început cariera la Hamburger SV, după care a mai jucat la FC Ingolstadt 04 II, Chemnitzer FC, SV Groedig, NEC Nijmegen, Istra 1961, Spartak Trnava sau Haladas. El e fost campion al Slovaciei, cu Spartak Trnava, și poate evolua pe toate poziţiile din compartimentul ofensiv.

În ultimele trei etape, Craiova are două remize, un eșec și nu a reușit să marcheze niciun gol.

Cornel Dinu îl ironizează pe Reagy Ofosu: „Sărbătorile de iarnă le-a petrecut cu sarmale acasă”

„Ofosu, la cum arată, ar trebui să i se pună din nou o farfurie cu sarmale în faţă, pentru că are vreo 8 kilograme în plus” a spus Cornel Dinu, în studioul Telekom Sport, dar Basarab Panduru, la rândul său un apreciat analist sportiv, l-a contrazis pe fostul selecționer: „Ofosu e plin de muşchi, Mister! Numai mușchi are”.

Dinu a completat: „Există o măsurătoare a ţesutului adipos. Sunt convins că şi la picioare, şi la şolduri, arată că e bine hrănit, sărbătorile de iarnă le-a petrecut cu sarmale acasă”.

Ce spunea Ofosu despre transferul la Craiova: „Asta am simțit din primul meci”

Craiova este o echipă mare, profesionistă, cu fani grozavi, cu un stadion incredibil şi în general cu condiţii de club de anvergură. Am simţit că acest club este uimitor încă de la primul meci şi încă de atunci mi‑am zis că, dacă va fi să ajung vreodată la altă echipă din România, Craiova va fi prima mea opţiune.

Dar, mai presus de orice, am venit aici pentru că mereu am simţit, din partea jucătorilor şi clubului Universitatea, acea foame de glorie şi de trofee. Şi eu sunt la fel, am putea spune că ne‑a unit această ambiţie, această foame pentru succes” explica Ofosu.

The post Jucătorul Craiovei, ironizat de Cornel Dinu: „Să i se pună din nou o farfurie cu sarmale în faţă” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă