Jucătorul certat cel mai mult de Mirel Rădoi la meciul cu Islanda: ”Noroc că a stat lângă mine”. Ce i-a reproșat

1 lună in urmă 30

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

La conferința de presă premergătoare duelului cu Liechtenstein, programat duminică, de la ora 21:45, pe Arena Națională, Mirel Rădoi a dezvăluit că Deian Sorescu a fost jucătorul căruia i-a atras cel mai atenția la partida de la Reykjavik.

Jucătorul certat cel mai mult de Mirel Rădoi la meciul cu Islanda

Selecționerul a recunoscut că i-a reproșat lui Deian Sorescu faptul că nu cobora pentru a-l sprijini pe Mario Camora pe faza defensivă.

La Dinamo, Deian rămâne sus, e normal, se apără în 4-4-2. E normal ca, în momentul în care recuperează, să poată pleca imediat pe stații, pentru că are vitează foarte bună. Și la echipa națională a avut momente în care a rămas sus, deoarece își aduce aminte mult mai bine automatismele de la echipa de club, decât pe cele de la echipa națională.

A avut noroc că în prima repriză a stat lângă mine. Am stat cu gura pe el. A făcut-o de câte ori a putut. Ritmul de joc i-a pus probleme, dar eu cred că, de la partidă la partidă, va înțelege. Eu cred că aveam nevoie de un mijlocaș stânga, cu viteză, care să atace spațiile”, a declarat Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi a explicat de ce e Liechtenstein o ”echipă ciudată”

În cadrul aceleiași conferințe de presă, selecționerul a prefațat și jocul cu Liechtenstein.

Întâlnirea cu Liechtenstein pare o partidă foarte uşoară. Liechtenstein pare o victimă sigură, să sperăm că aşa va fi. Dar nu vreau să vorbesc despre următoarea partidă sau despre câte puncte vom face. Am văzut în partida Macedonia de Nord cu Armenia că se pot pierde puncte şi asta este important pentru noi.

Liechtenstein este o echipă destul de ciudată, a făcut 1-1 cu Armenia şi 1-1 cu Grecia şi după aia vedem că a pierdut cu 5-1 sau 7-0. Deci noi va trebui să fim foarte concentraţi.

Dacă ne luăm după unele rezultate pe care le-a reuşit Liechtenstein, şi aici putem să ne gândim şi la ultimele meciuri din grupa noastră, adică înfrângerea doar cu 1-0 contra Armeniei şi doar cu 2-0 cu Germania, atunci ne poate aştepta un joc dificil mâine.

Cu atât mai mult dacă noi vom crede că doar simpla noastră prezenţă va fi suficientă pentru a obţine victoria. Dacă nu vom găsi soluţii pentru a destabiliza apărarea adversă vom întâmpina probleme mâine seară”, a transmis Mirel Rădoi.

Etichete: mirel radoi , deian sorescu , islanda - romania
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă