Jucătorul așteptat de Mihai Stoica să revină la FCSB la finalul sezonului: „A avut chiar evoluții de excepție!”

1 săptămână in urmă 6

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, este impresionat de prestațiile lui Răzvan Ducan (20 de ani) în poarta lui CS Mioveni, astfel că acesta ar putea rămâne în echipa lui Gigi Becali din vară, când va reveni la club.

Portarul împrumutat de FCSB la CS Mioveni l-a impresionat pe managerul vicecampioanei, Mihai Stoica. Oficialul clubului patronat de Gigi Becali spune că Răzvan Ducan s-a descurcat foarte bine în această primă parte a sezonului și este de părere că este mult mai valoros decât în urmă cu un an de zile.

Portarul a jucat pentru FCSB la finalul anului 2020, împotriva lui Backa Topola, pe care formația noastră a eliminat-o din Europa League în urma executării loviturilor de departajare.

Răzvan Ducan, lăudat de Mihai Stoica

Mihai Stoica este impresionat de evoluția lui Răzvan Ducan, care a evoluat foarte bine pentru CS Mioveni în această toamnă. Fotbalistul este împrumutat de argeșeni de la FCSB, unde va reveni automat la finalul acestui sezon.

„Deşi a apărat şi atunci la loviturile de departajare… Era copil (n.r. când a jucat cu Topola), a fost o surpriză pentru toată lumea că Vlad a făcut COVID cu o zi înainte de meci… El pur şi simplu s-a aflat acolo întâmplător în poartă.

2001 născut, fizic extraordinar, dacă s-a vorbit atunci într-un fel, după prestaţiile de anul ăsta… deci el apără la Mioveni, în opinia mea nu neapărat că este sub 21 de ani, pentru că este peste ceilalţi portari. A avut chiar evoluţii de excepţie. Şi faptul că are reflexul de a se întoarce. Portarii mici (n.r. de înălţime) fac asta. Un portar de peste 1.90 metri, mai greu să vezi să facă aşa ceva”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport.

Evoluția lui Răzvan Ducan în meciul cu Backa Topola a fost una dezamăgitoare, însă el a reușit în cele din urmă să pună umărul la calificarea lui FCSB la loviturile de departajare, unde a fost inspirat.

The post Jucătorul așteptat de Mihai Stoica să revină la FCSB la finalul sezonului: „A avut chiar evoluții de excepție!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă