Jucătorul acuzat de rasism neagă și atacă: „Totul e un circ, demagogie! Sunt șocat! Parcă suntem în Vestul sălbatic”

1 lună in urmă 6

Articol de - Publicat marti, 06 aprilie 2021, 14:33 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 15:49

Au trecut două zile și scandalul de rasism de la Cadiz - Valencia 2-1 rămâne în prim-plan. Francezul Mouctar Diakhaby, cel care l-a acuzat pe Juan Cala de rasism, ieșind de pe teren după o jumătate de oră (echipa a reluat jocul, el a refuzat), afirmă același lucru și acum.

„Sunt foarte calm. Am fost insultat, am fost numit negru de rahat. Nu poate fi tolerat, nu permit să mi se vorbească astfel. Toți ați văzut reacția mea". A dezvăluit că un jucător de la Cadiz i-a propus ca Juan Cala să-i ceară scuze și el să se întoarcă pe gazon. A refuzat.

Cala: „Nimeni nu merită acest linșaj public"

Tot azi, Cala a avut o conferință de presă, în care a contraatacat. „Fără o dovadă, fără ca arbitrii să audă, se creează un precedent periculos. Totul e un circ, demagogie! Am primit tot felul de amenințări pe rețelele de socializare", a declarat apărătorul lui Cadiz. "Parcă suntem în Vestul sălbatic. Nu știu ce s-a întâmplat cu prezumția de nevinovăție. Nimeni nu merită acest linșaj public. Repet, nu există rasism în fotbalul spaniol".

„Nimeni nu a auzit nimic. Și sunt 20-25 de camere, microfoane, jucători, arbitri..."

Cala a anunțat că „avocatul meu adună informații pentru a începe o acțiune legală". Și mai spune: "Am trăit cu chinezi, sud-afericani. Am fost în Guineea cu Kanoute și Benjamin. Ce se petrece acum e un spectacol. Un circ. Sunt șocat!".

Vorbește și despre Diakhaby: „Nu i-am zis negru de rahat. Niciodată n-am făcut asta. Nu știu dacă Diakhaby a fabricat totul sau doar a interpretat greșit, însă nimeni nu a auzit nimic. Și sunt 20-25 de camere, microfoane, jucători, arbitri...".

Citește și alte știri din Spania:

Sancțiuni extreme după scandalul de rasism din La Liga » Ce riscă jucătorul lui Cadiz

Pique protesta în „El Clasico” de la 11 ani: „Arbitrii ajută Real Madrid încă de la juniori!”

Playtech: Traian Băsescu, reacție halucinantă în legătură cu condamnarea Ioanei: ”Nu-i atinge nimeni pe...”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă