Jucătorii Universităţii Craiova au fost supervizaţi de Mihai Rotaru în primul amical din Antalya: „Sperăm să-l răsplătim, să-l facem fericit!”

1 săptămână in urmă 18

La primul amical al Universităţii Craiova în stagiul din Antalya a asistat şi finanţatorul Mihai Rotaru, care a savurat victoria cu 5-2 contra ungurilor de la Paksi şi a aplaudat execuţiile spectaculoase ale alb-albaştrilor, în special golurile marcate de Vînă şi Baiaram.

Marcator al unui gol spectaculos în amicalul cu ungurii de la Paksi, Ionuţ Vînă spune că pentru el obiectivul principal este să devină jucător de bază la Universitatea Craiova.

Vînă: „Nu mai vrem să primim aşa de multe goluri”

„A fost un antrenament bun, ne-a ieşit, dar a avut şi minusul că am primit două goluri, ceea ce vrem să reparăm, pentru că şi în campionat am primit foarte multe goluri şi nu mai vrem să se întâmple acest lucru. Mi-a ieşit şi mie azi, mă bucur că am dat un gol frumos şi am câştigat, uşor-uşor îmi recapăt pofta de joc şi sper să o ţin tot aşa, dar în campionat este importante ce facem.

Mi-am propus să joc cât mai bine şi să prind un loc de titular şi să încerc să dau goluri şi pase de gol. Ne bucurăm că patronul a venit la meci, sperăm să îl bucurăm în continuare cu goluri, faze frumoase, driblinguri, să ne recăpătăm pofta de a juca fotbal. Sperăm să ne ajute vremea să jucăm şi celelalte amicale, pentru că plouă de câteva zile” a declarat Ionuţ Vînă.

Baiaram: „Trebuie să-l răsplătim pe patronul echipei, ne bucurăm să-l facem fericit”

Autorul unei duble în amicalul cu Paksi, Ştefan Baiaram a declarat după meci: „Nu contează rezultatele din amicale, decât pentru încrederea noastră, obiectivul este să urcăm în clasament când încep meciurile oficiale, atunci e important, să începem campionatul foarte bine. Avem toate condiţiile aici şi trebuie să-l răsplătim pe patronul echipei, ne bucurăm să-l facem fericit. Sperăm să se joace cu suporteri, ştiţi ce atmosferă este pe „Ion Oblemenco”. Important este pentru mine să fiu sănătos, fiindcă am avut o accidentare în stagiul din vară şi n-am putut să fac nimic” a declarat Ştefan Baiaram.

„Mă bucur că am făcut un joc bun, am făcut ce ne-a spus Mister şi am câştigat. Antrenamentele sunt foarte bune, am încărcat puţin, dar ne simţim foarte bine, suntem aici să punem la punct ce n-am făcut bine în campionat” a adăugat şi George Cîmpanu.

Oltenii şi-au tocmit un nou amical

După meciul câştigat cu 5-2 contra maghiarilor de la Paksi, Universitatea Craiova trebuia să dispute următorul meci de verificare în Antalya pe 14 ianuarie, împotriva cehilor de la Banik Ostrava. Între timp, oltenii şi-au tocmit o nouă partidă amicală, miercuri, 12 ianuarie, cu formaţia norvegiană Raufoss, miercuri, 12 ianuarie, de la ora 16, tot în cadrul complexului Gloria Sports Arena, unde sunt cazaţi juveţii. Raufoss a terminat pe locul 11 sezonul în eşalonul secund din Norvegia şi are un lot cotat la 2,5 milioane de euro. Craiovenii mai au programat un joc de verificare pe 16 ianuarie, cu un adversar care urmează să fie stabilit.

The post Jucătorii Universităţii Craiova au fost supervizaţi de Mihai Rotaru în primul amical din Antalya: „Sperăm să-l răsplătim, să-l facem fericit!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă