Jucătorii se feresc să semneze cu Dinamo. „Sunt reticenți și speriați!”

2 săptămâni in urmă 13

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a dezvăluit că jucătorii pe care trupa din „Ștefan cel Mare” vrea să îi transfere se feresc să semneze.

Dinamo a început să dea afară mai mulți jucători care nu au dat randament în prima parte a sezonului 2021 – 2022, însă oficialii din „Groapă” întâmpină probleme la negocierile pe care le au cu fotbaliștii pe care Flavius Stoican îi vrea le echipă.

Răzvan Zăvăleanu susține că există discuții cu mai mulți jucători pentru a-i aduce la Dinamo, doar că aceștia „sunt reticenți și speriați”.

Jucătorii se feresc să semneze cu Dinamo

Răzvan Zăvăleanu rămâne încrezător chiar dacă formația „câinilor” întâmpină dificultăți în a aduce jucători și anunță că trupa „câinilor” ar putea să bifeze două transferuri zilele următoare.

„Jucătorii sunt reticenţi şi speriaţi. Există discuţii cu mai mulţi, însă ele evoluează greu. Sunt îngrijoraţi de insolvenţă, de relaţia echipei cu suporterii, după episoadele cu Deian Sorescu şi autocarul. Avem speranţe, negociem, dar există şi aceste impedimente. Eu sper ca în scurt timp să mai avem măcar două răspunsuri”, a spus Răzvan Zăvăleanu, conform Fanatik.

Răzvan Patriche, primul jucător transferat de Dinamo în această iarnă

Formația antrenată de Flavius Stoican a realizat deja primul transfer al iernii. „Câinii” s-au înțeles cu Răzvan Patriche, fostul căpitan al celor de la Academica Clinceni. „Flavius Stoican m-a contactat pentru prima oară. Am vorbit și cu domnul Mureșan. Nu a fost foarte greu să mă convingă. Când m-a întrebat dacă vreau să vin la Dinamo am acceptat imediat! Nici măcar nu am discutat de salariu, de nimic”, a spus Răzvan Patriche, conform sursei citate mai sus.

The post Jucătorii se feresc să semneze cu Dinamo. „Sunt reticenți și speriați!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă