”Jucătorii români scriu istorie oriunde se duc”. Anamaria Prodan, radiografie a fotbalului autohton

2 luni in urmă 24

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Anamaria Prodan a fost întrebată dacă Liga 1 este atât de slabă încât fotbaliștii români sunt nevoiți să meargă în Ekstraklasa. În plus, jurnalistul polonez a fost curios de ce majoritatea jucătorilor din România se îndreaptă spre Orientul Mijlociu sau Îndepărtat, în detrimentul campionatelor importante de pe ”Bătrânul Continent”.

Anamaria Prodan: ”Jucătorii români scriu istorie oriunde se duc”

Agentul de fotbaliști susține că liga poloneză este o excelentă pistă de lansare pentru jucătorii din România, iar faptul că mulți fotbaliști din Liga 1 aleg să meargă în Golf se datorează salariilor uriașe pe care cluburile din vestul Europei nu și le permit.

Se pune problema greșit. Jucătorii români scriu istorie oriunde se duc. Nivelul fotbalului nostru este ridicat, jucătorii români se pot dezvolta ușor în Polonia. Absolut totul în fotbalul nostru este interesant, lucrurile merg în direția corectă. Acolo (n.r.- în Golf) sunt bani, oportunități.

Fotbaliștii trebuie să investească pentru viața de sportiv e scurtă și accidentările sunt la tot pasul. Cluburile din Europa nu-și permit să plătească salarii așa cum se întâmplă acolo”, a transmis Anamaria Prodan, pentru transfery.info.

Etichete: anamaria prodan , fotbalisti romani , agent de jucatori , fotbalisti romani polonia , jucatori romani golf
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă