Jucătorii lui Mihai Teja, dezamăgiți după remiza cu Astra: „Un punct este nedrept!”

1 săptămână in urmă 1

Ronaldo Deaconu, mijlocașul în vârstă de 23 de ani al lui Gaz Metan Mediaș, s-a declarat dezamăgit după remiza cu Astra Giurgiu, scor 0-0.

Gaz Metan Mediaș și Astra Giurgiu s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 29 și au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Gaz Metan Mediaș rămâne pe locul 13, cu 30 de puncte și nu reușește să părăsească zona barajului.

Ronaldo Deaconu, dezamăgit după Gaz Metan – Astra 0-0

Ronaldo Deaconu își pune speranțele în debutul play-out-ului Ligii 1 și le transmite colegilor săi să se mobilizeze pentru primele meciuri, în vederea părăsirii zonei de retrogradare.

„Eu cred că meritam victoria, un punct este nedrept astăzi. E un sistem care cred că ne avantajează, pentru că pe faza defensivă ne dă o stabilitate în plus. Ne-a lipsit un pic mai multă atenție. Trebuie să evoluăm de la meci la meci și să îmbunătățim jocul din seara asta.

Când va începe play-out-ul, vom pleca cu toții de la zero. Este important să nu pierzi și să câștigi primele meciuri ca să te distanțezi de zona roșie. Atmosfera s-a îmbunătățit în ultimele săptămâni, însă așteptăm victoriile, pentru că fără să câștigăm va fi imposibil să ne atingem obiectivul de anul ăsta”, a spus Ronaldo Deaconu, la flash-interviurile de după meci.

The post Jucătorii lui Mihai Teja, dezamăgiți după remiza cu Astra: „Un punct este nedrept!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă