Jucătorii lui Gheorghe Hagi, încrezători după victoria din meciul FC Botoșani – Farul: „Nu putem rata play-off-ul!”

4 săptămâni in urmă 27

Adrian Petre, atacantul în vârstă de 23 de ani de la Farul Constanța, a înscris în meciul cu FC Botoșani și s-a declarat încrezător în ceea ce privește viitorul echipei sale.

FC Botoșani și Farul Constanța s-au întâlnit vineri seară, în cadrul etapei cu numărul 14 din Liga 1, pe Stadionul Municipal din Botoșani, iar trupa lui Gheorghe Hagi s-a impus cu scorul de 2-0, după golurile marcate de către Dussaut, în minutul 23, respectiv Adrian Petre, în minutul 88, din penalty.

Odată cu reușita de la Botoșani, Adrian Petre a ajuns la patru goluri marcate în cele 11 meciuri jucate pentru Farul Constanța în actuala ediție a Ligii 1.

Adrian Petre, încrezător după victoria din meciul FC Botoșani – Farul

La finalul acestei partide, Adrian Petre s-a arătat încrezător că Farul Constanța se va califica, fără probleme, în play-off, în acest sezon al Ligii 1.

„Planul e să mergem la victorie. Nu contează cu cine jucăm, unde jucăm. Și astăzi am venit la victorie. Așa mergem și în următoarele meciuri, cu încredere. Acest meci ne dă moral. Urmează două meciuri într-un interval foarte scurt. Vom vedea după dacă a fost benefică această mini pauză (n.r. cauzată de amânarea meciului cu FCSB).

Avem o echipă de play-off, avem un joc de play-off și cred că nu îl putem rata, pentru că avem un colectiv foarte bun”, a spus Adrian Petre, la flash-interviurile de după meci.

„E bine că a venit (n.r. victoria) într-un moment dificil. În ultimele trei deplasări nu am produs rezultat, cu toată că am produs joc, am atacat. Știam că întâlnim o echipă puternică acasă cu jucători buni. Am făcut un meci complet. Și la ședință le-am zis că trebuie să facem ambele faze foarte bine. Ne-a ieșit, suntem fericiți. Trebuie să muncim. Ne așteptam de la Dussaut, muncește foarte bine” – Gheorghe Hagi, după FC Botoșani – Farul 0-2

The post Jucătorii lui Gheorghe Hagi, încrezători după victoria din meciul FC Botoșani – Farul: „Nu putem rata play-off-ul!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă