Jucătorii lui Galatasaray, umiliți de ultrași după eșecul cu Giresunspor. „Dați-vă jos tricourile și dispăreți!”

1 săptămână in urmă 12

Jucătorii de la Galatasaray au fost umiliți de ultrași la finalul meciului pierdut pe teren propriu cu Giresunspor.

Galatasaray a fost învinsă de Giresunspor, scor 0-1, iar trupa condusă de Fatih Terim a ajuns la a 7-a înfrângere în 20 de etape.

La finalul meciului cu Giresunspor, ultrașii lui Galatasaray i-au fluierat pe Alexandru Cicâldău, Olimpiu Moruțan și colegii săi. Asta nu e tot! Suporterii turci au avut o reacție dură la adresa fotbaliștilor echipei din Istanbul.

Jucătorii lui Galatasaray, umiliți de ultrași după eșecul cu Giresunspor

Imediat după ce arbitrul a fluierat finalul partidei, polițiștii au format un cordon de protecție în dreptul fotbaliștilor de la Galatasaray, toate acestea pentru a-i proteja pe elevii lui Fatih Terim de furia ultrașilor.

Deși nu s-au putut apropia de către fotbaliștii lui Galatasaray, ultrașii au scandat împotriva acestora. „Dați-vă jos tricourile și dispăreți!”, „Ați făcut de râs acest club”  și „Cereți-vă scuze!”, sunt trei dintre mesajele suporterilor lui Galatasaray prezenți pe stadion la meciul cu Giresunspor.

Fatih Terim și-a arătat dezamăgire față de modul în care arată echipa sa, dar antrenorul lui Galatasaray a sărit în apărarea elevilor săi. „Joacă slab, dar nu merită să fie insultați”.

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, desființați după eșecul cu Giresunspor

Totodată, Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au fost aspru criticați de către jurnaliștii din Turcia în urma evoluțiilor din partida cu Giresunspor. La pauza meciului, analistul A Spor Erman Toroglu, a declarat: „Ce joacă Moruțan și Cicâldău? Galatasaray se îndreaptă spre dezastru”, iar răspunsul editorialistului Levent Tuzemen a venit rapid: „Ce au făcut? Nimic!”

The post Jucătorii lui Galatasaray, umiliți de ultrași după eșecul cu Giresunspor. „Dați-vă jos tricourile și dispăreți!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă