Jucătorii lui Galatasaray au fost înjurați de suporteri după o nouă înfrângere! Reacție fermă a lui Fatih Terim: „Nimeni nu merită așa ceva!”

2 săptămâni in urmă 12

Galatasaray a bifat o nouă înfrângere în prima ligă din Turcia, iar suporterii au răbufnit la finalul partidei și i-au înjurat pe jucători, cărora antrenorul Fatih Terim le-a luat apărarea.

Galatasaray a pierdut cu 1-0 pe teren propriu în fața lui Giresunspor, meci în care au evoluat ambii jucătorii români Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău.

Fatih Terim a auzit cum suporterii i-au admonestat pe fotbaliști la finalul celor 90 de minute și a spus că nimeni nu merită un astfel de tratament.

Fatih Terim, de partea jucătorilor în conflictul cu fanii

Fatih Terim le-a luat apărarea jucătorilor săi după ce aceștia au fost ținta înjurăturilor suporterilor la finalul înfrângerii cu Giresunspor.

Antrenorul lui Galatasaray le-a reproșat prestația elevilor săi, în special celor din compartimentul ofensiv, dar a ținut să menționeze că nimeni nu merită să fie supus unui asemenea tratament.

„Nu este plăcut. Sincer, a fost ceva la care nu m-am așteptat. Ne-am obișnuit să primim gol înainte să ajungem la poartă sau să primim gol la prima ocazie. Îmi pare rău,dar nu sunt obișnuit cu asta la Galatasaray. Unde sunt jucători tineri, sunt și suișuri și coborâșuri, dar întotdeauna sfârșim prost. Nu putem înscrie goluri ușoare. M-am săturat să tot spun asta. Jucătorii pe care îi numim marcatori sunt absenți. Au o problemă.

Indiferent cu cine joacă, Galatasaray trebuie să câștige. Am început acest război știind de ce vom avea parte. Susțin acest proiect, îl protejez. Mergeam la vestiare când am auzit reacțiile din tribune. Am ieșit și i-am luat pe jucători unul câte unul. Nimeni nu merită așa ceva. Sunt alături de ei în momentele astea. Știu că sunt foarte supărați.

Plângem în vestiar. Am spus asta încă din prima zi în care am devenit antrenor. Trebuie să fim concentrați înaintea meciului și să râdem după partidă. Depinde de noi dacă după meci plângem sau râdem. Ei trebuie să își pună mâinile în cap și să se gândească la asta. Nu merită cuvintele urâte. Ei sunt cei care ne reprezintă în Europa și care ne vor duce sus. Suporterii sunt supărați, dar nu ar trebui să insulte. Bineînțeles că nici eu nu sunt obișnuiți cu aceste rezultate. Avem parte de un sezon în care victoriile nu sunt suficiente”, a declarat Fatih Terim pentru Fanatik, conform Digi Sport.

The post Jucătorii lui Galatasaray au fost înjurați de suporteri după o nouă înfrângere! Reacție fermă a lui Fatih Terim: „Nimeni nu merită așa ceva!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă