Jucătorii lui FC Voluntari au prins aripi după victoria cu Dinamo: „Ne gândim la play-off!”

1 săptămână in urmă 25

Vadim Rață, mijlocașul moldovean în vârstă de 28 de ani al celor de la FC Voluntari, a vorbit la finalul meciului cu Dinamo și s-a declarat încrezător în viitorul echipei sale.

FC Voluntari și Dinamo București s-au întâlnit luni seară, în cadrul etapei cu numărul 16 din Liga 1, pe Stadionul „Anghel Iordănescu”, iar ilfovenii au învins cu scorul de 2-1, după golurile marcate de către Vadim Rață, în minutul 19, și Ion Gheorghe, în minutul 65. Pentru „câini” a marcat Deian Sorescu, în minutul 5.

În urma acestui rezultat, FC Voluntari urcă pe locul 4 în clasamentul Ligii 1, cu 28 de puncte.

Vadim Rață a dezvăluit că jucătorii lui Liviu Ciobotariu se gândesc să joace în play-off în acest sezon al Ligii 1

Marcatorul primului gol al ilfovenilor a anunțat că FC Voluntari se gândește serios să se claseze pe loc de play-off la finalul sezonului regulat.

„A fost un meci frumos, au încercat și ei să obțină victoria, și noi la fel. Cu multă muncă și dăruire am reușit să întoarcem scorul și suntem bucuroși. A fost un meci greu, s-a jucat tare. Noi ne pregătim pentru fiecare meci în parte, nu vrem să ne gândim foarte mult. E clar că ne gândim la play-off, dar o să vedem unde vom ajunge. Suntem un grup unit și cred că asta e cheia succesului”, a spus Vadim Rață, la flash-interviurile de după meci.

The post Jucătorii lui FC Voluntari au prins aripi după victoria cu Dinamo: „Ne gândim la play-off!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă