Jucătorii lui FC Botoșani au pus tunurile pe arbitrul meciului cu Hermannstadt: „El ne-a ucis azi!”

5 luni in urmă 17

Hamidou Keyta, atacantul în vârstă de 25 de ani al lui FC Botoșani, a marcat unicul gol al moldovenilor în meciul cu Hermannstadt, din etapa a cincea a Ligii 1, însă s-a declarat extrem de supărat pe arbitrul partidei.

Vezi AICI toate detaliile de la meciul Hermannstadt – FC Botoșani 1-2!

În minutul 87 al întâlnirii de la Sibiu, arbitrul Andrei Chivulete a dictat penalty pentru Hermanndstadt, spre nemulțumirea celor de la FC Botoșani.

Hamidou Keyta, supărat pe arbitru: „Ne-a ucis!”

Hamidou Keyta a marcat pentru FC Botoșani în minutul 36, când a restabilit egalitatea, după autogolul lui Alin Șeroni, din minutul 8. La finalul partidei, acesta a avut un discurs destul de dur la adresa arbitrului acestei întâlniri.

„Trebuie să îl întrebați pe arbitru ce s-a întâmplat la faza aceea. A dat penalty cu cinci minute înainte de final, cred că arbitrul ne-a ucis azi. Noi am încercat să dăm 100%. Câteodată pierdem, câteodată câștigăm, dar nu e normal să se dea un asemenea penalty.

Bineînțeles că puteam câștiga dacă nu era acel penalty. Noi jucăm numai să câștigăm, nu să facem egal. Cred că în ultimele 10 minute, arbitrul ne-a ucis. Deocamdată au trecut doar cinci meciuri, mai avem meciuri de jucat”, a spus Hamidou Keyta, la flash-interviurile de după meci.

The post Jucătorii lui FC Botoșani au pus tunurile pe arbitrul meciului cu Hermannstadt: „El ne-a ucis azi!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă