Jucătorii lui Dinamo primesc din nou prime de la fani! Câți bani vor intra în conturile clubului

2 luni in urmă 16

Liga 1: Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaș, luni, 19:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - Chindia Târgoviște, luni, 16:45, Digi Sport 1

Aceștia au strâns câte 14.000 de euro pentru echipă pentru victoriile cu Viitorul (3-0) și FC Argeș (1-0), bani ce vor fi virați în conturile ”câinilor” sub formă de prime, scrie doardinamo.ro.

Totuși, unii jucători și-au depus deja memorii pentru a deveni liberi de contract, dar suporterii continuă să caute soluții pentru ca aceștia să fie plătiți și să rămână la club și din ianuarie, mai notează sursa citată.

Ricardo Grigore: ”Începem să ne obișnuim cu această idee”

Dinamo a obținut a doua victorie consecutivă, 1-0 pe terenul lui FC Argeș, însă a făcut-o "pe burta goală". Ricardo Grigore chiar a făcut haz de necaz la finalul partidei.

"Este foarte greu, dar începem să ne obișnuim cu această idee. Așteptăm și în al 12-lea ceas să se rezolve aceste probleme financiare pentru că trece timpul și ne este din ce în ce mai greu. Sperăm din tot sufletul să ne bage banii. Noi încercăm să luăm maxim de puncte și să ducem echipa acolo unde îi e locul", a spus Ricardo Grigore.

Dacă românii din vestiarul lui Dinamo sunt obișnuiți să reziste câteva luni fără salarii, străinii își reziliază contractele pe bandă rulantă.

"Sunt dezamăgiți pentru că nu prea li s-a întâmplat în carieră așa ceva. Noi suntem obișnuiți, dar pentru ei e prima dată. Noi știm care sunt problemele cu banii în România și încercăm să-i calmăm, să vorbim cu ei, să le explicăm că asta e situația.

Noi suntem obișnuiți să fim plătiți la două-trei luni, dar lor le este foarte greu. Sperăm din tot sufleul (n.r.: să vină alt investitor) și să se rezolve aceste probleme, să pună banii sau să ni-i plătească în continuare actualul investitor, să nu mai promită atât de mult și să facă fapte", a explicat Grigore.

Etichete: dinamo , suporteri dinamo , meciuri liga 1
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă