Jucătorii lui Dinamo, călcați în picioare de un simbol al clubului: „Ei nici măcar mercenari nu sunt! Poate să vină şi bucătarul de la Rin”

1 lună in urmă 19

Giani Kiriță (44 de ani), fost fotbalist emblematic în „Ștefan cel Mare”, i-a criticat dur pe jucătorii de la Dinamo, după eșecul usturător în fața celor de la Academica Clinceni.

Dinamo și Academica Clinceni s-au întâlnit în cadrul ultimei etape din sezonul regulat, iar ilfovenii s-au impus cu scorul de 3-1 și au obținut calificarea în play-off-ul Ligii 1. „Câinii” au rămas pe locul 14 și vor juca pentru salvarea de la retrogradare.

Prestația jucătorilor de la Dinamo l-a scos din minți pe Giani Kiriță și nu i-a menajat deloc. I-a luat însă apărarea lui Gigi Mulțescu, antrenor care a cedat după meci și a anunțat că renunță la această funcție.

Giani Kiriță, critici dure pentru jucătorii lui Dinamo

Fostul fotbalist din „Ștefan cel Mare” l-a luat în colimator pe Diogo Fabbrini, jucător de la care se așteaptă foarte multe, dar care, spune el, „nu este pentru Dinamo”. Giani Kiriță nu s-a putut abține și i-a ironizat pe jucătorii lui Dinamo.

„Dacă aveam o soluţie, veneam cu ea. Dar ce privim de la televizor e deja dramatic. La un moment dat, când eram eu la Dinamo, erau mercenari şi jucători. Mercenarul îşi face treaba bine şi pleacă. Băieţii ăştia nici măcar mercenari nu pot fi numiţi. Mi-ar fi ruşine ca jucător la Dinamo să facă suporterii treabă bună şi noi, nimic în schimb. Nu fac nimic ei, sincer… Nea Mulţescu nu poate să facă nimic din păcate, nu este vina lui. Dinamo are un lot la ora actuală care să rămână în Liga 1. Nu cred că nu este posibil cu lotul acesta, sincer.

Fabbrini nu putem spune că e un jucător rău. Dar nu este pentru Dinamo la ora actuală. La Botoşani a jucat bine, dar la Dinamo nu. Una este să driblezi şi alta este să driblezi, să scoţi om din joc, să fii productiv pentru echipă. La ora actuală şi eu pot să intru să driblez şi după să pierd mingea. Ca dinamovist speranţa la mine există mereu.

Din păcate politica clubului a fost una proastă, transferurile au fost făcute prost. De asta suntem, unde suntem. Nu văd un lider la Dinamo. La Dinamo poate să vină şi bucătarul de la Rin”, a spus Giani Kiriță, la Telekom Sport.

The post Jucătorii lui Dinamo, călcați în picioare de un simbol al clubului: „Ei nici măcar mercenari nu sunt! Poate să vină şi bucătarul de la Rin” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă