Jucătorii lui Diego Simeone, jonglerii pe Arena Națională! Cum au pregătit fotbaliștii lui Atletico Madrid duelul cu Chelsea din Champions League | VIDEO

1 săptămână in urmă 12

În urmă cu nouă ani Diego Simeone a venit la București cu Falcao, Courtois și Arda Turan și a câștigat Cupa UEFA, acum îi are în lot pe Luis Suarez, Joao Felix și Oblak și își dorește să învingă Chelsea în Champions League. Jucătorii lui Atletico au încercat terenul de pe „Arena Națională” și au oferit câteva momente de virtuozitate.

Jucătorii lui Atletico Madrid s-au antrenat la București, pe terenul pe care acum nouă ani Diego Simeone obținea primul trofeu pe banca formației spaniole: Cupa UEFA. Vedetele liderului din La Liga au fost încântate de stadion și de gazon și au făcut câteva jonglerii cu zâmbetul pe buze, înainte de ședința de pregătire. Și antrenorul lor și-a etalat calitățile tehnice.

Atmosfera din cadrul lotului este foarte bună chiar dacă în ultima etapă au pierdut pe teren propriu cu Levante. Jurnaliștii spanioli au scris că terenul se prezintă în condiții foarte bune și că jucătorii sunt mulțumiți.

Diego Simeone, convins că Luis Suarez poate să marcheze

Diego Simeone a fost cel care a insistat ca partida cu Chelsea să se joace la București, după ce a aflat că duelul nu se poate disputa pe „Wanda Metropolitano”. Atletico Madrid s-a cazat la hotelul Intercontinental. Tot acolo a stat și acum nouă ani.

„Prezența lui Luis Suarez generează îngrijorare pentru orice rival. Toate echipele au mare grijă când joacă împotriva lui”, a declarat Diego Simeone, la conferința de presă de la București.

„Va fi o confruntare extrem de grea, ştim că este pe viaţă şi pe moarte. Primul meci este fundamental, se presupune că jucăm acasă, deşi partida se dispută la Bucureşti, trebuie să jucăm cât mai bine pentru a fi pe drumul cel bun.

Nu trebuie să găsim nicio scuză, de Bucureşti mă leagă amintiri frumoase. Aici am câştigat primul meu titlu cu Atletico Madrid, în Europa League, după ce am învins cu 3-0 pe Athletic Bilbao în finala din sezonul 2011-2012. Am avut un mare entuziasm”, a spus și Koke.

The post Jucătorii lui Diego Simeone, jonglerii pe Arena Națională! Cum au pregătit fotbaliștii lui Atletico Madrid duelul cu Chelsea din Champions League | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă