Jucătorii lui Dan Petrescu vor avea un adevărat șoc la Sofia! Câte bilete au vândut bulgarii pentru meciul dintre ȚSKA și CFR Cluj

4 luni in urmă 13

CFR Cluj începe seria meciurilor din grupele Europa League. Campioana României debutează pe terenul celor de la ȚSKA Sofia, într-un meci care va avea loc joi. Bulgarii anunță că au vândut aproape toate biletele pentru această partidă.

ȚSKA Sofia – CFR Cluj se joacă joi, de la 19:55, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe ProSport.ro

Câte bilete au vândut bulgarii pentru meciul dintre ȚSKA și CFR Cluj!

Obișnuiți cu meciurile jucate pe stadioane goale, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, jucătorii lui Dan Petrescu vor avea un adevărat șoc la Sofia.

Bulgarii permit ca meciurile să se joace cu 30 % din capacitatea arenelor, astfel că meciul va avea parte de o atmosferă la cel ma înalt nivel.

Partida dintre ȚSKA Sofia și CFR Cluj se va juca pe „Vasil Levski” din Sofia, iar la meci vor putea asista 12 mii de spectatori.

Conform celor de la sportal.bg, bulgarii au vândut până în acest moment nu mai puțin de 10 mii de bilete, astfel că șansele ca partida să se desfășoare cu casa închisă sunt foarte mari.

Răzvan Lucescu e impresionat de Dan Petrescu și dezvăluie: „Nu se poate controla! E înnebunit să câștige”

Dan Petrescu a impresionat la CFR Cluj, a câștigat campionatul, a dus iar echipa în grupele Europa League, iar Răzvan Lucescu a ținut să-l laude pe fostul mare internațional român, despre care spune că „e înnebunit să câștige”.

„Dan este un antrenor care își pune o amprentă foarte puternică asupra echipelor la care merge. Putem să discutăm o sută de mii de zile despre stil, despre cum joacă, că e ofensiv sau defensiv, că e așa și pe dincolo.

Cel mai important pentru un antrenor este să reușească să creeze o anumită stare de spirit. O anumită mentalitate! El a creat o mentalitate de muncă și datorită acesteia CFR este echipa care câștigă campionatul. Lumea să-și dea seama că aia e echipa lui!

Dan așa s-a comportat mereu! E pasiunea lui foarte mare pentru fotbal, iar pe de altă parte cred că intervin mentalitatea de învingător și dorința nebună pe care nu o poate controla. Sunt mulți antrenori cu aceeași mentalitate, dar au alt control.

El nu se poate controla, e înnebunit să câștige! Apoi, este o presiune pe care o pune nu doar asupra arbitrilor, ci și a adversarilor, inclusiv a propriilor jucători. El o face deliberat, dar devine un automatism, un reflex”, a declarat Răzvan Lucescu.

Programul CFR-ului în grupele Europa League 2020/2021

CFR Cluj începe grupa A din Europa League în deplasare, cu ȚSKA Sofia, pe 22 octombrie, de la ora 19:55.

Etapa 1 – 22 octombrie:

ȚSKA Sofia – CFR Cluj, de la 19:55
Young Boys – AS Roma, de la 19:55

Etapa 2 – 29 octombrie:

CFR Cluj – Yong Boys, de la 22:00
AS Roma – ȚSKA Sofia, de la 22:00

Etapa 3 – 5 noiembrie:

AS Roma – CFR Cluj, de la 19:55
Young Boys – ȚSKA Sofia, de la 22:00

Etapa 4 – 26 noiembrie:

ȚSKA Sofia – Young Boys, de la 19:55
CFR Cluj – AS Roma, de la 22:00

Etapa 5 – 3 decembrie:

CFR Cluj – ȚSKA Sofia, de la 22:00
AS Roma – Young Boys, de la 22:00

Etapa 6 – 10 decembrie:

Young Boys – CFR Cluj, de la 19:55
ȚSKA Sofia – AS Roma, de la 19:55

The post Jucătorii lui Dan Petrescu vor avea un adevărat șoc la Sofia! Câte bilete au vândut bulgarii pentru meciul dintre ȚSKA și CFR Cluj appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă