Jucătorii lui Chelsea au băut bere și vin după miezul nopții. Totul înaintea unui super-meci

3 săptămâni in urmă 17

  • Liga 1: CFR Cluj - Academica Clinceni, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - FC Botoșani, duminică, 21:00, Digi Sport 1

În plus, germanul le-a dat voie să bea și câte o bere sau un pahar de vin.

Thomas Tuchel le-a permis jucătorilor lui Chelsea să bea bere și vin

Jucătorii de la Chelsea măcar nu s-au întors în Anglia, ci au preferat să mai stea o noapte la Sevilla, locul disputării sferturilor de finală Champions League. Totul pentru ca jucătorii să se mai relaxeze puțin după performanța calificării în semifinalele Champions League.

Însă totul vine chiar înaintea unei noi super confruntărio, cea cu Manchester City, din semifinalele Cupei Angliei.

Thomas Tuchel: "Jucătorii au putut să bea un pahar de vin sau o bere dacă au dorit"

"Suntem conștienți că e necesară o recuperare din punct de vedere mental. De exemplu, am decis să rămânem peste noapte la Sevilla, pentru că știam hotelul. A fost foarte bine, într-o locație foarte frumoasă.

Am avut posibilitatea să stăm afară, pentru că vremea a fost foarte caldă. A fost o atmosferă foarte calmă, pentru ca jucătorii să se bucure unul de compania celuilalt. Am dormit bine și am avut posibilitatea de a sta împreună după meci pentru că am creat un fel de bulă acolo.

A fost o ocazie bună să se ducă la restaurante, pentru că jucătorii nu au putut să iasă. De aproape un an se întâmplă asta. Așa că am făcut asta doar pentru a fi împreună ceva timp, să discutăm și altceva în afară de tactică și fotbal, doar pentru a lega relații, de a lăsa jucătorii să de bucure o noapte după meci.

Au putut să bea un pahar de vin sau o bere dacă au dorit. A fost important să avem acest mediu și să îl organizăm în felul acesta. A fost parte din recuperarea mentală. Suntem conștienți că vom avea mai multe astfel de întâlniri după meciuri și antrenamente", a spus Tuchel.

Etichete: chelsea , thomas tuchel
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă