Jucătorii echipei naționale a României au decolat spre Armenia! Detaliul care i-a enervat pe suporteri: „Așa ceva mai rar!” | FOTO

1 lună in urmă 7

Echipa națională a României se pregătește pentru meciul cu Armenia, ultimul din această lună, în cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022. Tricolorii au decolat către noua destinație.

Meciul dintre Armenia și România se va disputa miercuri, 31 martie, de la ora 19:00, pe Stadionul Vazgen Sargsyan Republican, în cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Echipa națională a României a decolat spre Armenia

În cursul zilei de luni, tricolorii lui Mirel Rădoi au decolat spre Armenia, din Aeroportul „Henri Coandă”, nu înainte însă de a primi rezultatele testelor pentru COVID-19. Toți jucătorii și membrii staff-ului au fost testați negativ și nu au existat probleme din acest punct de vedere.

Un detaliu observat în pozele publicate de către reprezentanții Federației Române de Fotbal i-a enervat pe suporteri. Majoritatea jucătorilor au butonat telefoanele în așteptarea zborului spre Armenia.

„Așa «comunicare» între băieți, mai rar” și „Dacă nu ar exista telefoanele alea, ar fi trebuit să vorbiți unul cu celălalt, cam greu” au fost două dintre comentariile publicate de către suporteri.

„Decolăm spre Erevan! După două ore și jumătate de zbor ajungem în Armenia, tricolorii sunt gata să încheie martie cu o victorie!”, este mesajul entuziasmant publicat pe pagina oficială de Facebook a echipei naționale.

✈ Decolăm spre Erevan! După 2 ore și jumătate de zbor ajungem în Armenia, tricolorii sunt gata să încheie martie cu o victorie! 🇷🇴

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Luni, 29 martie 2021

Mirel Rădoi, ajutor din „interior” înainte de Armenia – România: „Asta e prima regulă a lui!”. De ce e bine că lipsește Mkhitaryan Florin Niță revine la FCSB cu o singură condiție! Gigi Becali: „A făcut cel mai tare meci din viața lui cu Germania!” | EXCLUSIV

The post Jucătorii echipei naționale a României au decolat spre Armenia! Detaliul care i-a enervat pe suporteri: „Așa ceva mai rar!” | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă