”Jucătorii din Spania sperau să-și încheie cariera aici!” Ricardo Grigore, dezvăluiri despre cum a eșuat ”Nuevo Dinamo”

1 lună in urmă 1

Liga 3: Steaua - FCSB 2, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Liga 1: UTA Arad - FCSB, 20:00, sâmbătă, Digi Sport 1

Fundașul alb-roșiilor a crescut în Ștefan cel Mare și de 3 ani este la prima echipă care s-a chinuit, mai ales în sezonul precedent, să se mențină pe linia de plutire.

Ricardo Grigore s-a lăsat păcălit de promisiunile lui Pablo Cortacero și a dezvăluit cu ce intenții veniseră jucătorii spanioli la Dinamo. 

”Noi suntem principalii afectați. Eu m-am bucurat când am văzut că vine. Ziceam că e gata, s-au rezolvat problemele. Apoi, chiar credeam placa asta cu săptămâna viitoare se dau banii. În fiecare săptămână eu și colegii mei chiar credeam că vin banii.

Apoi, când am văzut ce se întâmplă, am renunțat și nu am mai crezut. Nu știam de ce se întâmplă lucrurile astea, ce se urmărește.

Cu siguranță s-au urmărit lucruri rele, să ducă clubul în faliment. Dar nu este în regulă deloc și ar trebui să se ia măsuri.

Ricardo Grigore: ”Jucătorii din Spania se gândeau să-și încheie cariera la Dinamo”

Jucătorii din Spania au venit cu mari speranțe. Unii sperau să își încheie cariera, s-au semnat contracte foarte bune. Și eu auzisem lucruri bune când au venit.

Voiam să urcăm la următorul nivel, mă gândeam că vom intra în lupta la titlu pentru că lotul a fost foarte valoros, cu salarii mari.

Dar când ne era lumea mai dragă ni s-a dat o palmă, ne-am revenit la realitate și am pornit de la zero, poate chiar mai jos decât am fost în trecut. Dacă nu erau suporterii puteam vorbi de falimentul clubului”, a spus Ricardo Grigore pentru fanatik.ro.

Etichete: ricardo grigore , ricardo grigore dinamo , aleix garcia , pablo cortacero
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă