Jucătorii de la Universitatea Craiova, avertizați înaintea duelului cu FCSB. „Pot strica totul!”

1 lună in urmă 7

Mihăiță Pleșan a ținut să îi avertizeze pe jucătorii Universității Craiova înaintea meciului pe care oltenii îl vor juca împotriva FCSB-ului.

FCSB – Universitatea Craiova se joacă azi, ora 20.30, în etapa 29 din Liga 1, Live Video Online pe www.prosport.ro, iar Mihăiță Pleșan crede că gruparea antrenată de Marinos Ouzounidis care a cerut test anti-doping pentru rivali ar avea mult de muncă dacă echipa ar pierde derby-ul cu FCSB, dar și duelul cu CFR Cluj din ultima etapă a sezonului regulat.

Mai mult, Mihăiță Pleșan este de părere că partida dintre FCSB și Universitatea Craiova este foarte importantă în economia play-off-ului, dar că nu este decisivă pentru stabilirea unei favorite la titlu.

Jucătorii de la Universitatea Craiova, avertizați de Mihăiță Pleșan înaintea duelului cu FCSB

„Mie, personal, îmi place cum arată Universitatea Craiova. Stă foarte bine în teren, primește gol foarte greu, ceea ce este foarte bine. Este pe un trend bun, dar vin două meciuri care pot strica totul,” a declarat Mihăiță Pleșan pentru Fanatik.

E un meci interesant, care îți poate arăta unde ești, mai ales după victoria FCSB-ului cu CFR Cluj. Sunt două echipe care trag la campionat, dar nu cred că este decisiv, deoarece vine play-off-ul. Acolo se va da lupta. Aici, dacă câștigi, e un punct jumătate.

Îmi place mult cum arată Universitatea Craiova. Sunt două partide care îți pot arăta valoarea și să-ți ridice sau să-ți scadă moralul. Se poate întâmpla să le câștigi pe ambele sau să le pierzi și să ai de muncă din nou cu refacerea moralului,” a mai declarat jucătorul.

Mihăiță Pleșan a lăudat-o pe FCSB

Mihăiță Pleșan a analizat-o și pe FCSB, iar acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevilor lui Toni Petrea. Fostul internațional român este de părere că la gruparea finanțată de Gigi Becali există o pregătire foarte bună, iar fotbaliștii au parte de cele mai bune condiții.

„FCSB arată bine de la mijloc în sus. Se vede că sunt foarte bine pregătiți. Când un jucător e foarte bine pregătit, el poate face legea la noi în campionat, mai ales dacă are și ceva valoare. La ei se vede că există o pregătire foarte bună și știu că au și condiții, cum, de asemenea, are și Universitatea Craiova. Să vedem cum au gestionat echipele această pauză, mai ales că până acum s-a jucat din trei în trei zile,” a mai adăugat Mihăiță Pleșan.

The post Jucătorii de la Universitatea Craiova, avertizați înaintea duelului cu FCSB. „Pot strica totul!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă