Jucătorii de la FCSB, antrenament spartan pe zăpadă! Elevii lui Toni Petrea trag tare în cantonamentul de la Berceni | VIDEO

2 săptămâni in urmă 13

Jucătorii de la FCSB au avut parte de un antrenament spartan în cantonamentul de la Berceni.

Gigi Becali a hotărât să nu trimită echipa să se pregătească în Turcia sau în Spania, iar elevii lui Toni Petrea nu au parte de cele mai bune condiții la baza de la Berceni.

Sâmbătă, 8 ianuarie, temperaturile au fost scăzute și a nins în București preț de câteva ore. Astfel, fotbaliștii vicecampioanei României au fost nevoiți să se pregătească în cele mai grele condiții.

Jucătorii de la FCSB, antrenament spartan pe zăpadă

FCSB a postat pe pagina de YouTube a echipei un videoclip în care le arată suporterilor vicecampioanei României cum se pregătesc favoriții lor pentru reluarea campionatului.

Fotbaliștii formației roș-albastre nu au fost menajați de Toni Petrea, chiar dacă condițiile de la baza din Berceni nu au fost cele mai bune. Pe lângă vedetele lui Gigi Becali, antrenorul lui FCSB a putut să îi vadă la treabă și pe tinerii Alexandru Maxim (2007), Matei Tănasă (2005) și Andrei Tănasă (20002).

Lotul complet al FCSB-ului pentru cantonamentul de iarnă:

  • Portari: Cătălin Straton, Andrei Vlad, Ştefan Târnovanu, Alexandru Maxim;
  • Fundaşi: Valentin Creţu, Ionuţ Panţîru, Andrei Miron, Denis Haruţ, Iulian Cristea, Risto Radunovic, Paulo Vinicius, Sorin Şerban;
  • Mijlocaşi: Adrian Şut, Octavian Popescu, Florin Tănase, Matei Tănasă, Ovidiu Popescu, Ovidiu Perianu, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Alexandru Musi, Andrei Cordea;
  • Atacanţi: Florinel Coman, Andrei Dumiter, Andrei Tănasă, Ianis Stoica, Andrei Burlacu, Valentin Gheorghe, Claudiu Keşeru, Ivan Mamut.

Primul meci pe care FCSB urmează să îl joace în 2021 are loc duminică, 23 ianuarie, cu CFR Cluj, pe Arena Națională, iar partida va fi Live Video Online pe www.prosport.ro și Telekom Sport, Look Sport și Digi Sport. Ora urmează să fie anunțată de LPF.

The post Jucătorii de la FCSB, antrenament spartan pe zăpadă! Elevii lui Toni Petrea trag tare în cantonamentul de la Berceni | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă