Jucătorii de la FC Botoșani, revoltați după remiza cu Universitatea Craiova: „Bălașa ne-a înjurat de morți, de familie, din primul minut!”

2 săptămâni in urmă 17

FC Botoșani și Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, dar s-au și ales cu câte o eliminare. Eduard Florescu, mijlocașul în vârstă de 23 de ani al moldovenilor, s-a revoltat la finalul partidei.

Meciul dintre FC Botoșani și Universitatea Craiova s-a disputat în cadrul etapei a doua din play-off-ul Ligii 1 și s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după golurile marcate de către Fili, în minutul 12, respectiv Andrei Ivan, în minutul 80.

În prelungirile partidei, Eduard Florescu și Mihai Bălașa, fundașul central în vârstă de 26 de ani al Universității Craiova, au avut un conflict care a dus la eliminarea amândurora.

Eduard Florescu, revoltat după cartonașul roșu din FC Botoșani – Universitatea Craiova

După meci, Eduard Florescu i-a reproșat adversarului său lipsa de bun simț arătată pe tot parcursul meciului și l-a acuzat că i-a înjurat pe jucătorii Botoșaniului încă din primul minut al întâlnirii.

„Chiar nu înţeleg (n.r. eliminarea). Tot meciul, Bălaşa ne-a înjurat de morţi, de familie. De la primul contact, din primul minut, a început să ne înjure pe toţi. Ne scuipă, ne înjură.

Nu mi se pare normal ca tot eu să primesc cartonaşul roşu. Atât timp cât el mă trage de tricou, mă înjură de familie şi de mamă şi de tată, nu mi se pare corect. Probabil au fost puţin frustraţi că i-am dominat de la cap la coadă”, a spus Eduard Florescu, la flash-interviurile de după meci.

Andrei Chindriș, fundașul central în vârstă de 22 de ani al lui FC Botoșani, s-a prezentat mai relaxat la interviu și a vorbit despre obiectivul echipei antrenate de către Marius Croitoru.

„A fost un meci pe care l-am dominat. În a doua repriză am încercat să ţinem cât mai mult de minge, să mergem peste ei şi cred că asta ne-a lipsit, să ţinem puţin mai mult. Ne ajută sau nu ne ajută remiza, habar nu am. Noi ne dorim să strângem cât mai multe puncte, la sfârşit vom vedea dacă ne ajută sau nu. Încercăm să terminăm pe locul 4, cred că avem puterea asta”, a spus Andrei Chindriș.

The post Jucătorii de la FC Botoșani, revoltați după remiza cu Universitatea Craiova: „Bălașa ne-a înjurat de morți, de familie, din primul minut!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă