Jucătorii Chindiei Târgoviște acuză arbitrajul, după înfrângerea cu Sepsi: „Am avut un penalty clar!”

3 luni in urmă 1

Chindia Târgoviște a pierdut meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-2, după ce a condus la pauză, în etapa cu numărul 11 din Liga 1.

Denis Dumitrașcu a înscris unicul gol al Chindiei Târgoviște, în minutul 39, iar Aganovic (minutul 69) și Achahbar (minutul 77) au adus victoria pentru Sepsi Sfântu Gheorghe.

Portarul Marian Aioani este de părere că altfel ar fi decurs jocul, dacă arbitrul ar fi acordat un penalty Chindiei Târgoviște.

Jucătorii Chindiei Târgoviște acuză arbitrajul, după înfrângerea cu Sepsi

„Din păcate pentru noi, nu am reușit să scoatem un rezultat pozitiv. Am început binișor meciul am stat bine în teren. În repriza a doua, ne-am retras mai mult decât a trebuit și ne-au taxat. Nu știu dacă e rezultatul corect, dar la 1-1 am avut un penalty clar.

La fotbal, rezultatele pot fi și bune și proaste. Sunt perioade și perioade. Vine următorul meci și trebuie să facem totul cât mai bine pentru a lua puncte.

(n.r. despre calificarea la EURO U21) O să luăm fiecare meci în parte și sperăm să le câștigăm. Îmi dă altă încredere, un moral în plus care vine și prin evoluțiile mele și datorită antrenorilor care mă susțin”, a spus Marian Aioani, la flash-interviurile de după meci.

Denis Dumitrașcu, la primul gol în Liga 1

Fundașul în vârstă de 25 de ani al Chindiei Târgoviște, Denis Dumitrașcu, a marcat primul său gol în Liga 1 și speră să nu se oprească aici.

„A fost un gol frumos, dar din păcate nu pot să mă bucur pe deplid de acest gol, prin prisma rezultatului. Nu a fost o relaxare, ci jocul lor. Nu știu dacă sunt mai valoroși, dar au încercat să pună mingea mai mult jos, să paseze și nu am putut să facem același joc bun ca în prima repriză. Aveam moral după rezultatul bun de la Craiova, acum nu ne rămâne decât să jucăm bine cu Hermannstadt în Cupă și cu Astra în campionat.

Am crezut întotdeauna în mine și am știut că va veni și acest moment. Sper să mai marchez, dar important e să câștige echipa, nu contează cine marchează”, a spus și Denis Dumitrașcu.

The post Jucătorii Chindiei Târgoviște acuză arbitrajul, după înfrângerea cu Sepsi: „Am avut un penalty clar!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă