"Jucători infatuați!" Vedetele de la FCSB, făcute praf de o legendă a Stelei: "Jucau din călcâie și pe vârfuri"

1 lună in urmă 1

Liga 2: Unirea Slobozia - Rapid, duminică, 13:45, Digi Sport 1

Serie A: Parma - AS Roma, duminică, 16:00, Digi Sport 1

Florinel Coman și căpitanul Florin Tănase au fost luați în colimator de fosta legendă a Stelei. Cei doi au ratat ocazii imense.

Gabi Balint: "Sunt niște jucători puțin infatuați"

"Sunt niște jucători puțin infatuați, pentru că, la ocaziile pe care le-au avut, trebuiau să marcheze, însă le-au tratat cu atâta superficialitate cum n-am mai văzut până acum.

Nu poți să spui că Florinel Coman a avut ghinion și a dat bară. Nu! Acolo trebuia să dea gol. El a avut o ocazie frumoasă, o ratare frumoasă. Ce? Acolo trebuia să dea gol, portarul era căzut, el era bine plasat, era pe mijlocul porții, trebuia să dea gol.

Tănase scapă de două-trei ori, trebuie să dea gol, trebuie concentrare, trebuie să-ți dorești să dai gol. Iar la ei s-a văzut superficialitatea, ca și cum era 5-0 și jucau din călcâie și pe vârfuri.

Un jucător profesionist joacă la maximum, tratează fiecare fază la maximum. Astăzi au scăpat, dar o să vină alt meci în care n-o să aibă decât două ocazii tot meciul și o să piardă 1-0. Așa se întâmplă în fotbal", a spus Gabi Balint la Fotbal Club.

Florinel Coman este cel mai scump jucător din lotul FCSB. Potrivit publicației de specialitate Transfermarkt, mijlocașul ofensiv de 22 de ani are o cotă de piață de 5,5 milioane de euro.Căpitanul Florin Tănase este jucătorul cu a doua valoare din lotul lui Toni Petrea. Mijlocașul de 26 de ani este cotat la 3 milioane de euro.

UTA Arad - FCSB 0-1

FCSB a avut 11 ocazii în meciul cu UTA Arad. Dintre acestea, 4 i-au aparținut lui Tănase și tot 4, lui Coman, printre care și o bară.

UTA, care a jucat în 10 oameni din minutul 43, a ratat de două ori, însă în prelungiri chiar a fost foarte aproape să-i taxeze pe cei de la FCSB.

UTA - FCSB s-a terminat 0-1, iar roș-albaștrii au bifat 4 victorii consecutive. Pentru echipa lui Gigi Becali urmează derby-ul cu CFR Cluj. În acest moment, cele două echipe sunt în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte.

Etichete: gabi balint , florin tanase , florinel coman
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă