Jucători de 5 stele, hotel de 5 stele! Decizia surprinzătoare a delegației Germaniei înainte de meciul cu România, după ce nemții au ajuns la București

2 săptămâni in urmă 1

Jucătorii nemți au ajuns sâmbătă seara în România și au fost cazați la hotelul de 5 stele Marriott, ales și de starurile lui Chesea pentru meciul cu Atletico Madrid din Champios League, desfășurat la București.

Stafful naționalei Germaniei și echipa au ocupat tot etajul șase al hotelului.  Neuer, Gnabry, Werner, Sane și restul vedetelor primei reprezentative a nemților au avut camere cu vedere către Palatul Parlamentului și Catedrala Mântuirii Neamului, aflată încă în construcție.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (VIDEO+FOTO) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Decizia surprinzătoare a delegației Germaniei înainte de meciul cu România, după ce nemții au ajuns la hotel

Pentru a sf feri de orice posibilă infectare cu noul coronavirus, care ar pune în pericol meciul cu selecționata României, nemții au ales să nu părăsească hotelul. Antrenamentul din ziua meciului a avut loc în sala de forță, nu pe un teren, așa cum se obișnuiește.

Delegația germană a beneficiat și de un lift special, folosit doar de membrii acesteia, și au folosit mănuși de unică folosință inclusiv atunci când au luat masa. Nici plimbarea de grup, de dimineață, nu a mai avut loc, scrie sport.ro.

Starurile lui Low au luat masa la ora 2:30, fiecare jucător stând separat, la o masă doar a lui. La ora 18:15, selecționerul a ținut o ultimă ședință înaintea jocului, apoi, la ora 20:00, echipa a plecat spre Arena Națională.

The post Jucători de 5 stele, hotel de 5 stele! Decizia surprinzătoare a delegației Germaniei înainte de meciul cu România, după ce nemții au ajuns la București appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă