Jucător-surpriză în lotul FCSB-ului pentru meciul cu FC Argeș! Poate debuta pentru echipa condusă de Mihai Pintilii

2 months ago 4

După meciul de poveste cu Backa Topola, încheiat cu rezultatul 6-6 și câștigat de FCSB la loviturile de departajare, pentru bucureșteni urmeaza un nou test, de data aceasta în campionat, cu FC Argeș. Aceștia se vor prezenta cu un lot format din tineri aduși de la grupele de juniori. Printre cei chemați la prima echipă pentru a face parte din lot se numără și Dimciu Halep, vărul Simonei Halep. Jucătorul de numai 20 de ani a ajuns la FCSB în această vară după ce i-a expirat contractul cu Farul Constanța. 

Dimciu Halep are drept de joc la FCSB

Dimciu Halep poate juca pentru echipa mare, chiar daca a fost introdus pe teren la pauza meciului de azi dintre FCSB II si CSA Steaua. Regulamentul permite jucătorilor din fondul comun, care au evoluat pentru unul dintre cluburile asociate, sa aibă drept de joc pentru celălalt club dacă meciul se desfășoară cel mai devreme în ziua imediat următoare celei în care jucătorul a evoluat pentru unul dintre cluburile asociate, cu respectarea condiției ca respectivul fotbalist să joace în termen de 24 de ore, cel mult 3 reprize sau maximum 135 de minute cumulate în cele două partide.

50.000 de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Dimciu Halep

Cum ar putea arăta FCSB cu FC Argeș:

PRIMUL „11”: 34. R. Udrea - 28. Pantea, 4. M. Botezatu, 77. Trif, 35. Tand - 98. Timiș, 10. Oct. Popescu, 8. Ardelean, 30. Horșia - 9. Istrate, 24. R. Ion
REZERVE: 99. C. Andrei, 5. P. Coza, 7. Halep, 13. Arnold, 20. Bolenyi, 21. Buziuc, 24. Mitrache, 92. A. Tănasă
ABSENȚI: A. Vlad, Sg. Buș, Pandele, Ov. Popescu, Vână, Fl. Tănase, I. Cristea, Olaru, Miron (COVID-19), Fl. Coman, Nedelcu, L. Filip, Oaidă (accidentați)
ANTRENOR: Mihai Pintilii

Amânarea e valabilă o dată

Protocolul specifică o condiție importantă și despre amânarea meciurilor: ele pot fi mutate o singură dată, și nu la o distanță mai mare de șapte zile. Ceea ce înseamnă că amânarea jocului cu FC Argeș ar obliga FCSB să joace în maximum șapte zile partida aceasta, altfel ar pierde-o cu 0-3. Echipa vinovată de nedisputarea unui meci în două date diferite pierde cu 0-3.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Motive de optimism pentru FCSB, înaintea turului 3 preliminar din Europa League » Slovan Liberec e sub TopolaEXCLUSIV Divorțul toamnei: cum a ajuns Cătălin Straton la FCSB. Momente halucinante între portar și conducerea lui Dinamo: „Hai nu mai lua nimic că mergi la rivali!”

Ideea genială a unor localnici din unul din cele mai sărace sate din România. Pentru ce cer 500 de lei

Libertatea

Playtech: Am aflat cine este fotbalistul pe care Mirel Rădoi l-a dat afară de la echipa națională! Greșeala de neiertat a jucătorului
Read Entire Article
Powered By Seo Tools