Jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep la Montreal a comis-o în meciul următor! Cum a pierdut de la 4-1 în decisiv

2 luni in urmă 40

Danielle Collins (SUA, 28 WTA), jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep în turul 2 la Montreal, scor 2-6, 6-4, 6-4, a părăsit turneul din seria WTA 1.000 în faza următoare. 

Danielle Collins, „killerița” Smonei Halep de la Montreal, a comis-o în mecul următor, pierzând după ce a condus cu 4-1 în setul decisiv! Collins era neînvinsă de 12 meciuri în circuit, dar n-a putut rezista și în fața Jessicăi Pegula (SUA, 30 WTA), care s-a impus cu 6-4, 3-6, 7-5.

Simona Halep a pierdut joi dimineață un thriller de două ore și 47 de minute cu Danelle Collins! Simona a jucat primul meci după trei luni de absență, iar americanca a reușit să o scoată din sărite, după ce a solicitat un time out medical pentru a o scoate din ritm pe româncă.

Danielle Collins, jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep la Montreal, a comis-o în meciul următor

Totul s-a întors împotriva lui Danielle Collins vineri dimineață, în turul următor, pățind același lucru ca și Simona Halep în meciul cu ea! Collins a avut break în față în setul decisiv, dar Pegula a revenit spectaculos de la 1-4 și s-a calificat în sferturile de finală de la Montreal! Danielle Collins a cucerit două titluri la rând înaintea turneului de la Montreal, a trecut și de Simona Halep în turul secund, dar Jessica Pegula i-a provocat prima înfrângere după aproape o lună în circuitul de tenis profesionist.

Simona Halep a fost vizibil iritată de atitudinea lui Danielle Collins în meciul de la Montreal! Americanca a solicitat un time out medical și nu a ținut cont deloc de fair-play! Collins a rămas minute bune la vestiare, deși expirase timpul alocat îngrijirilor medicale. Aceasta s-a întors mult mai proaspătă pe teren și a învins-o pe Halep cu 2-6, 6-4, 6-4 în turul secund al turneului WTA 1.000: „Unele jucătoare, când simt că pierd, solicită time out medical. Apoi se întorc pe teren și joacă mai bine decât înainte!”, a fost reacția dură a Simonei.

The post Jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep la Montreal a comis-o în meciul următor! Cum a pierdut de la 4-1 în decisiv appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă