„Jucăm ca Barcelona, tiki-taka! Are mare rol!”. Gigi Becali deplânge absența lui Florinel Coman de la FCSB

3 săptămâni in urmă 22

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a vorbit despre rolul important pe care Florinel Coman îl are în cadrul echipei pe care o finanțează. Acesta deplânge absența tânărului fotbalist, care nu va mai juca în acest sezon, din cauza unei accidentări.

Florinel Coman s-a accidentat în startul meciului cu Macedonia de Nord, din preliminariile Campionatului Mondial, câștigat de România cu 3-2.

Tânărul jucător a fost transferat de FCSB, în vara anului 2017, de la FC Viitorul, pentru suma de trei milioane de euro. De-alungul carierei, acesta a mai evoluat pentru Luceafărul Brăila.

Gigi Becali deplânge absența lui Florinel Coman de la FCSB

Latifundiarul din Pipera susține că absența lui Florinel Coman se resimpte acut la FCSB. Acesta speră ca tânăra extremă să revină mai repede decât au preconizat medicii și să o ajute pe FCSB să câștige campionatul.

„La nivelul la care am ajuns noi să jucăm ca Barcelona, tiki-taka, un singur jucător, o rotiță mică, ne strică mășinăria. Când l-am dat pe Man, era Moruțan acolo și nu s-a stricat foarte mult, s-a încurcat puțin. Dar să știți că Coman ăsta are mare rol, chiar dacă nu face 12 km, face 8-9 km pe care îi aleargă cu rost.

Atunci avem două piese principale dintr-o mașinărie. Deci, Coman și Man, jucători de 25-30 de milioane amândoi. Acum îl mai am și pe Olaru. Ne punem baza in Dumnezeu, să mă ierte pentru tot ce i-am făcut lui Edi săptămâna asta și să ne ajute să trecem peste asta, să vină și Coman și să câștigăm campionatul”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

5.5 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, conform transfermarkt.com

2 goluri și 8 pase decisive a dat Florinel Coman în 22 de partide bifate pentru FCSB, în acest sezon

The post „Jucăm ca Barcelona, tiki-taka! Are mare rol!”. Gigi Becali deplânge absența lui Florinel Coman de la FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă