Juan Carlos, fostul monarh al Spaniei, acuzat că și-a spionat amanta cu ajutorul serviciilor secrete

2 luni in urmă 29

Juan Carlos, fostul monarh al Spaniei, acuzat că și-a spionat amanta cu ajutorul serviciilor secreteJuan Carlos, fostul monarh al Spaniei, acuzat că și-a spionat amanta cu ajutorul serviciilor secrete
  • Juan Carlos este acuzat că și-a spionat iubita cu ajutorul serviciilor secrete.
  • Femeia spune că Juan Carlos a hărțuit-o din 2012 și până acum.
  • Și Gheorghe Nichita, fostul primar din Iași, și-a spionat amanta, dar nu cu agenți secreți, ci cu polițiștii locali.

Până și regii au vicii de oameni simpli. Juan Carlos, fostul monarh al Spaniei, e acuzat că și-a spionat iubita cu ajutorul serviciilor secrete.

Femeia spune că Juan Carlos a hărțuit-o din 2012 și până acum, cât timp s-a aflat în Marea Britanie. De aceea a făcut plângere la Înalta Curte din Londra, unde a cerut daune materiale, dar și un ordin de restricție. Juan Carlos, care a abdicat acum șapte ani, a respins toate acuzațiile.

Ai putea zice că Juan Carlos s-a inspirat de la Gheorghe Nichita, fostul primar din Iași. Nichita și-a spionat amanta, dar nu cu agenți secreți, ci cu polițiștii locali. Una dintre misiuni a fost să verifice dacă patul dintr-o cameră de hotel scârțâie sau nu.

Gelozia i-a adus fostului primar o condamnare la 5 ani și 2 luni de închisoare, care nu e însă definitivă. El așteaptă verdictul final în închisoare, unde a ajuns după ce a fost găsit vinovat de corupție.

The post Juan Carlos, fostul monarh al Spaniei, acuzat că și-a spionat amanta cu ajutorul serviciilor secrete appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă