Juan Camara, tulburător despre situația de la Dinamo: „Sunt de patru luni aici și nu am luat niciun ban! Am jucat de plăcere”

2 luni in urmă 31

Academica Clinceni a încheiat la egalitate, 1-1, meciul disputat pe teren propriu, la Călăraşi, cu Dinamo, în etapa a 15-a a Ligii 1, ultima a turului şi a anului. Juan Camara, unul dintre titularii roș-albilor, a anunțat că există varianta de a părăsi echipa, fiind neplătit de patru luni.

Golurile au fost marcate de Ciunciukov ’75, respectiv Anton ’65. În urma rezultatului, Clinceni ocupă locul cinci, cu 25 de puncte, iar Dinamo, locul zece, cu 16 puncte, la egalitate cu Gaz Metan Mediaş (locul 11). Lider este FCSB, cu 33 de puncte, echipă urmată de Craiova, cu 31 de puncte, şi de CFR, cu 30 de puncte.

Azi, 21 decembrie, va avea loc o ședință decisivă în privința viitorului clubului roș-alb.

Pablo Cortacero, cel care a preluat acțiunile lui Negoiță, susține că va vira o sumă importantă în conturi, însă până acum toate promisiunile sale au rămas neonorate.

Juan Camara: „Nu ştiu ce se va întâmpla până în ianuarie”

„Acum nu ştiu, eu am încercat să suport totul până în ultima zi pentru că situaţia era complicată. Nu ştiu ce se va întâmpla până în ianuarie cand trebuie să ne întoarcem Eu îmi doresc să rămân aici dacă se rezolvă problemele, dacă nu trebuie să mă gândesc la viitorul meu.

Nu ştiu deocamdată. Încă am o mică speranţă că se vor rezolva toate problemele Eu când mă implic într-un proiect, încerc să termin contractul” a declarat conform Telekom Sport, Juan Camara.

Juan Camara: „Sunt de patru luni aici şi am jucat de plăcere”

„Dacă nu rezolvă problemele, trebuie să plec pentru că e o situaţie dificilă pentru mine, pentru familia mea şi pentru colegii mei. Săptămânile următoare sunt decisive pentru viitorul meu. Aceste 4 luni au fost dificile.

Au fost ani şi mai răi, până la urmă nu mă pot plânge pentru că eu căutam o echipă să joc, să mă simt important. Situaţia a fost dificilă, dar echipa a luptat până la final. Până acum am încercat să dăm totul pentru a fi cât mai sus în clasament, dar când sunt probleme financiare atât de mari, e dificil” a mai spus ibericul. Camara a specificat că un a încasat niciun salariu de când evoluează la Dinamo: „Nu, sunt de patru luni aici şi am jucat de plăcere”.

 

 

The post Juan Camara, tulburător despre situația de la Dinamo: „Sunt de patru luni aici și nu am luat niciun ban! Am jucat de plăcere” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă