Juan Camara? Denis Haruț?! Nici să n-audă Craiova! De ce nu sunt interesați oltenii de transferurile celor doi

1 lună in urmă 15

Într-o perioadă în care alte cluburi din Liga 1 fac eforturi ca să-și fortifice sau să-și completeze loturile, Craiova se află într-o poziție de invidiat. Așa cum afirma și antrenorul Corneliu Papură, oltenii au un lot bun, „echilibrat valoric". Ba mai mult, chiar își pot permite să împrumute altor cluburi, cazurile lui Ivanov, foarte probabil lui FC Voluntari, Vasile Constantin (FC Argeș?), eventual Andrei Ivan sau Cristi Bărbuț, ca să joace cât mai des.

CS Universitatea Craiova e acoperită

Juan Camara? De ceva timp se vorbește că finanțatorul Mihai Rotaru ar fi interesat să-l aducă pe „protestatarul" lui Dinamo, care refuză să se întoarcă la club câtă vreme nu i se achită restanțele salariale. Din informațiile de ultimă oră ale Gazetei, la Craiova s-a discutat despre un eventual transfer al mijlocașului de bandă împrumutat de „câini" de la Jagiellonia Bialystok. Însă decizia, cel puțin în acest moment, este de a nu se întreprinde nimic. 

Argumente? Salariul foarte mare al spaniolului și faptul că pe flancul stâng, acolo unde acționează el de regulă, Craiova e acoperită cu Ofosu, Câmpanu, Baiaram, avantajați și de regula U21, Cicâldău, Bancu și Andrei Ivan, dacă rămâne.

Mai nou, din tratativele FCSB - FC Botoșani pentru Denis Haruț a reieșit că și Bănia ar fi interesată. „Iftime vrea mai mult de 600.000 de euro, cât i-am propus eu. Craiova cică îi dă mai mult”, a dezvăluit Gigi Becali. 

Adevărul este că alb-albaștrii nu-l vor și nici n-au nevoie de fundaș dreapta sau central, ca să scoată atâția bani din buzunar. Pe dreapta e Ștefan Vlădoiu, internațional de tineret, ca și Haruț, iar acolo mai pot juca Vătăjelu și Papp. În centru, oltenii îi au pe Bălașa și Marius Constantin, titulari, pe Papp și pe Acka. A doua cea mai bună defensivă din Liga 1!

Craiova nu încarcă schema 

Strategia Craiovei, potrivit informațiilor GSP.RO, este clară. În condițiile în care prudența financiară e un „must" atâta vreme cât suntem încă departe de revenirea spectatorilor pe stadioane, Rotaru nu e dispus să încarce inutil schema de personal. Problema unei noi achiziții se pune cu adevărat doar dacă pierde un jucător de top, cum s-a întâmplat în toamnă, când l-a vândut Parmei pe Vali Mihăilă. Atunci au fost aduși Ofosu, Câmpanu, Căpățână și Mamut.

25.000 de euro lunareste salariul lui Juan Camara la Dinamo. Spaniolul ar fi interesant doar dacă devine liber de contract

8,5 milioane de euroo a luat Craiova pe Mihăilă, de la Parma. Bani din care s-au făcut transferuri, dar ajută și clubul să se mențină în continuare „pe plus”

Craiova, politică de club mare

În ceea ce privește transferurile, politica oltenilor seamănă foarte mult cu a cluburilor de top ale Europei. În astfel de vremuri, când banii trebuiesc drămuiți, nimeni nu mai transferă decât dacă e neapărată nevoie. Bayern și Dortmund n-au în plan nicio achiziție în această iarnă, la fel Real Madrid, Barcelona și Juventus. 

La polul opus, Liverpool, obligată să cumpere deoarece ambii fundași centrali, Van Dijk și Joe Gomez, sunt accidentați.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Circ MAXIM la Dinamo! Răspunsul primit de jucători la întrebarea: «când intră banii?»OFICIAL Eric de Oliveira a plecat de la Voluntari » Ce urmează pentru mijlocașul brazilian

Mihai Albu s-a întâlnit cu iubitul fostei neveste, iar ce i-a zis l-a lăsat mască: 'Cum să-mi spui așa ceva?'

Libertatea

Playtech: Giani Kiriță, FĂCUT DE RÂS de o vedetă TV: 'E cel mai slab în dormitor, așa sunt ăștia cu tatuaje'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă