"Juan Cala, nu te credem!" Valencia a reacționat imediat după ce jucătorul lui Cadiz a negat acuzațiile de rasism

1 lună in urmă 17

Champions League: Manchester City - Borussia Dortmund, marți, 22:00, Digi Sport 2

Champions League: Real Madrid - Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

În minutul 30 al partidei din runda a 29-a din La Liga, dintre Cadiz și Valencia, 2-1, a avut loc un incident cu conotații rasiste. Diakhaby l-a acuzat pe Cala (31 de ani) că l-a numit "negru de rahat", iar fotbaliștii "Liliecilor" au părăsit gazonul, în semn de solidaritate cu fundașul francez. Jocul s-a reluat după aproape 30 de minute.

Valencia CF: "Juan Cala, nu te credem! A ratat o mare oportunitate de a-și accepta greșeala și a-i cere scuze lui Diakhaby"

Juan Cala a susținut astăzi că nu a folosit acele cuvinte la adresa lui Mouctar Diakhaby. Mai mult, fotbalistul lui Cadiz a declarat că francezul "a inventat toată povestea sau a înțeles greșit". Clubul Valencia a reacționat prompt după declarațiile lui Cala printr-un comunicat al cărui titlu este "Juan Cala, nu te credem!"

"Clubul Valencia CF este profund întristat de declarațiile jucătorului lui Cadiz CF, Juan Cala, care a negat faptul că a proliferat insulte rasiste la adresa lui Mouctar Diakhaby. Cala a ratat o mare oportunitate de a-și accepta greșeala și a-i cere scuze fotbalistului afectat. În loc să facă acest lucru, el i-a atacat pe Diakhaby și alți jucători ai Valenciei.

Valencia CF are încredere în jucătorul nostru și îl susține necondiționat. După amenințările lui Cala din timpul conferinței de presă susținută marți, clubul, președintele Anil Murthy și Mouctar Diakhaby rămân fermi pe poziții și vor lupta până la capăt în ceea ce privește binele fotbalului și al societății", se arată în comunicatul oficial al celor de la Valencia.

Juan Cala: "Fie a inventat toată povestea, fie a înțeles greșit"

"Nu știu ce vrea, nu știu dacă a interpretat greșit. Am încercat să-l fac să înțeleagă că nu i-am spus ceea ce crede el, dar apoi au venit toți jucătorii Valenciei și s-a produs un haos. Jucăm fără public de un an și sunt multe camere.

Dacă a fost insultat așa cum zice el, ar fi trebuit să fie 7-8 jucători care să audă, dar n-a fost niciunul. Fie a inventat toată povestea, fie a înțeles greșit când i-am spus 'lasă-mă în pace'", a spus Juan Cala, citat de As.

Etichete: mouctar diakhaby , juan cala , cadiz - valencia , rasism la liga , comunicat valencia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă