Juan Cala, fotbalistul din La Liga acuzat de rasism, prima reacție după ce a fost declarat nevinovat

4 săptămâni in urmă 14

  • Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - FCSB, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Madrid - Barcelona, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Fotbalistul a transmis că este foarte bucuros că a scăpat de acuzațiile de rasism și că acum se poate gândi doar la evoluțiile sale din teren.

Cala, fericit că a fost declarat nevinovat în scandalul de rasism

Juan Cala a fost declarat nevinovat de La Liga în scandalul în care a fost implicat alături de Mouctar Diakhaby. Cala ar fi fost înregistrat în timp ce-i spune lui Diakhaby "Rahat, lasă-mă în pace", după care a fost auzit spunând "Scuze, nu te supăra".

”Sunt mulțumit și foarte fericit. S-a spus totul și nu vreau să mai iau parte la asta. Mă gândesc doar la fotbal și la meciul cu Getafe”, a fost reacția lui Juan Cala, citat de Marca.

Concluzia La Liga, în cazul lui Mouctar Diakhaby

"După analizarea tuturor elementelor, nicio dovadă nu a fost găsită în niciuna din probele disponibile La Liga referitoare la faptul că jucătorul Juan Torres Ruiz (Juan Cala) l-ar fi insultat pe Mouctar Diakhaby în termenii denunţaţi", a indicat La Liga într-un comunicat difuzat vineri dimineaţă.

La Liga susţine că a analizat "arhivele audiovizuale şi digitale disponibile, benzile de sunet de la meci, imaginile captate şi ceea ce a putut fi difuzat pe diverse reţele sociale", fără să găsească nimic.

La Liga a adăugat că a apelat la o firmă specializată, care a realizat o analiză de citit pe buze şi un studiu comportamental al jucătorilor Juan Torres Ruiz (Juan Cala) şi Mouctar Diakhaby şi a decis să claseze dosarul, din lipsă de probe.

Etichete: la liga , cadiz , juan cala
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă