Jose Mourinho și-a declarat devotamentul total pentru AS Roma: ”Nu aș putea antrena niciodată acolo”

3 săptămâni in urmă 9

  • Serie A: AC Milan - AS Roma, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Juventus - Napoli, joi, 21:45, Digi Sport 1

Tehnicianul crede că nu există persoane care să iubească ambele formații din capitala Italiei: ori ești cu Lazio, ori ești cu AS Roma. Aceeași mentalitate o are și el ca antrenor și nu are de gând să facă rabat vreodată.

Jose Mourinho nu ar putea antrena vreodată pe Lazio Roma!

Chiar dacă pare într-o pantă ascendentă a carierei sale, în care nu-i mai reușesc lucrurile așa cum obișnuia, Jose Mourinho rămâne un creator de echipe. Același lucru îl încearcă și la AS Roma, însă momentan nu se descurcă extraordinar.

Romanii sunt pe locul 6 în Serie A, după 19 etape, la șase puncte de ultimul loc care duce în grupele Ligii Campionilor. Poate singurul obiectiv realist al echipei din acest sezon.

AS Roma o întâlnește, joi, 6 ianuarie, pe AC Milan, în deplasare. Cu ocazia acestei partide, Jose Mourinho și-a declarat devotamentul etern pentru

Nu este lipsă de respect, dar de exemplu nu o pot antrena niciodată pe Lazio. Este un club din același oraș, cu care am o relație bună. Sigur, că și ei la fel despre mine, dar sunt lucruri strict din punct de vedere profesional, niciodată din lipsă de respect. De exemplu, nu am avut niciodată o problemă cu Milan, poate o glumă. Poți începe începe întotdeauna cu respect, dar există cluburi pe care nu le poți antrena”, a declarat Jose Mourinho, potrivit corrieredellosport.it.

AS Roma a ajuns, recent, la o înțelegere cu Arsenal pentru împrumutul fundașului dreapta englez Ainsley Maitland-Niles, care va ajunge pe Olimpico în zilele următoare.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.
Etichete: jose mourinho , ac milan , as roma , lazio roma

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă