Jose Mourinho şi-a acuzat jucătorii că "s-au ascuns" pe teren

2 luni in urmă 4

Liga 1: FC Botoșani - Sepsi, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - FC Argeș, luni, 20:30, Digi Sport 1

Ce spune Jose Mourinho după Arsenal - Tottenham 2-1

''Am jucat rău în prima repriză. Scorul de 1-1 nu a fost o reflecţie corectă a ceea ce s-a întâmplat în prima jumătate. Am fost slabi. Ne-am apărat slab. Nicio intensitate sau presing. Unii jucători se ascundeau.

Nu vreau să vorbesc de angajament, a fost acelaşi din partea ambelor echipe, dar ei au fost mult mai buni în prima repriză. În a doua jumătate am recuperat controlul jocului. Nu este vorba să arăt cu degetul către jucătorul A, B sau C, sau chiar către mine, pentru că suntem o echipă'', a declarat Mourinho, pentru Sky Sports.

Spurs avea, în cazul unei victorii în deplasare, şansa de a se apropia de Top 4. Dar după ce a fost în avantaj cu golul lui Erik Lamela (33), ''tunarii'' au preluat controlul pe tabela de marcaj după reuşitele lui Martin Odergaard (44) şi Alexandre Lacazette (64, penalty). Arsenal a mai avut două bare în prima repriză, în care Spurs a dat o replică palidă, chiar dacă a avut în atac un trio formidabil cu Harry Kane, Heung-min Son şi Gareth Bale.

De ce i-a schimbat Mourinho pe Bale şi pe Ndombele şi ce spune despre Son

După pauză, Mourinho i-a înlocuit pe Bale şi Tanguy Ndombele şi a explicat: ''Era vorba de intensitate în cazul lui Gareth şi Tanguy, aveam nevoie de mai multă intensitate în meci. Trebuia să presăm mai mult. Să jucăm în adâncime. A trebuit să-l introducem pe Sissoko să ne dea mai multă intensitate la mijloc, ceea ce Tanguy nu a adus. Chiar în zece (după eliminarea lui Lamela, din min 76 - n.r.), s-a dovedit că echipa a crescut semnificativ. A doua repriză a fost a noastră''.

În urma eşecului, Tottenham rămâne pe locul 7, la 6 puncte de Chelsea, ocupanta locului 4, dar cu un meci mai puţin disputat.

Son s-a accidentat şi a părăsit terenul în minutul 19, din cauza unei probleme musculare şi Mourinho nu ştie cât de gravă este accidentarea: ''Problemele musculare nu sunt uşoare. El se recuperează de obicei foarte bine după orice tip de accidentări. Dar aşa e fotbalul şi când se adună meciuri''.

Etichete: jose mourinho , tottenham , arsenal
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă