Jose Mourinho, ”mai mult decât supărat” după 0-3 cu Dinamo Zagreb: ”N-avem respect” + de ce a mers în vestiarul croaților

1 lună in urmă 2

Liga 1: FCSB - CFR Cluj, vineri, 20:30, Digi Sport 1

UEL: AC Milan - Manchester United, joi, 22:00, Digi Sport 1

La finalul meciului, Jose Mourinho a acuzat atitudinea și lipsa de implicare ale jucătorilor săi și a ținut să-și prezinte public scuzele pentru prestația lui Tottenham de la Zagreb. De asemenea, antrenorul portughez a lăudat prestația fotbaliștilor lui Dinamo, pe care i-a felicitat și personal, chiar în vestiar.

VIDEO cu rezumatul meciului Dinamo Zagreb - Tottenham 3-0:

Discursul lui Jose Mourinho, după 0-3 cu Dinamo Zagreb

Cum de s-a întâmplat așa ceva? Bună întrebare! Dacă lăsăm la o parte ultimele 10 minute din prelungiri, timp de 105 minute a fost o singură echipă care a dat totul pe teren. Transpirație, sânge, apoi lacrimi de bucurie. Cei de la Dinamo Zagreb au fost modești, dedicați, nu pot decât să-i felicit.

Echipa mea a părut că nu joacă un meci important. Nu știu dacă pentru ei a fost un meci important, dar pentru mine a fost, așa cum e fiecare, așa cum fiecare meci e important pentru suporteri.

Ai nevoie de o altă atitudine în astfel de meciuri. Sunt supărat că am pierdut, sunt mai mult decât supărat. Înaintea meciului, le-am spus jucătorilor că riscă mult dacă nu intră cu atitudinea corectă în teren, le-am repetat-o și la pauză. Îmi pare rău că echipa mea nu a arătat în teren valorile fotbalistice și cele de viață pe care încerc să le impun. N-avem niciun respect pentru munca noastră. 

Viitorul jucătorilor mei? Suntem într-o situație în care n-aș vrea să analizez prea mult aici, nu e momentului s-o fac. Nu vreau să spun mai multe, pot doar să prezint scuzele mele suporterilor, sper ca jucătorii să facă același lucru”, a declarat Jose Mourinho.

Tottenham începuse partida cu Dinamo Zagreb din postura de favorită certă la calificare, atât datorită diferenței de nivel dintre cele două formații, cât și ca urmare a victoriei din tur, 2-0. Totuși, formația din Zagreb, cu un Mislav Orsic, autorul al unui hattrick, aflat în zi mare, a reușit să egaleze rezultatul primei manșe după 90 de minute și în prelungiri să marcheze golul calificării în sferturi.

Etichete: jose mourinho , jucatori tottenham , optimi europa league , dinamo zagreb tottenham
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă