Jose Mourinho, gata să le mai acorde o șansă fotbaliștilor pe care i-a exclus din lot

3 săptămâni in urmă 25

  • Liga 1: Farul - FCSB, joi, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Tehnicianul portughez a tunat și a fulgerat la adresa jucătorilor săi, iar unii dintre aceștia chiar au fost excluși din lot.

Mourinho a revenit de la sentimente mai bune față de jucătorii Romei

Cunoscut ca un caracter deosebit și un om care nu stă la discuții când vine vorba de principii, Mourinho s-a arătat foarte deranjat de atitudinea pe care au avut-o fotbaliștii Romei la meciul din Norvegia, contra celor de la Bodo/Glimt.

Mai mulți jucători au fost excluși din lot, dar presa din Italia anunță că antrenorul lusitan s-a decis să le mai dea o șansă acestora.

Bryan Reynolds, Amadou Diawara, Gonzalo Villar și Borja Mayoral vor face parte din lotul echipei care urmează să încerce să-și ia revanșa cu Bodo/Glimt în a 4-a etapă a Conference League.

Reacție dură a lui Jose Mourinho, după cel mai drastic eșec din carieră, 1-6 cu Bodo Glimt: "Am doar 13 jucători!"

Află ce stă cu adevărat la baza societății americane. Mit sau manipulare? Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

La finalul partidei, "The Special One" s-a plâns de subțirimea lotului, spunând că are doar 13 jucători pentru prima echipă, ceilalți fiind mult mai slabi. La partida din Norvegia au fost titularizați în premieră Borja Mayoral și Bryan Reynolds.

"Eu am decis să joc cu această echipă, așa că e responsabilitatea mea. Mi-am dorit să le ofer o șansă și celor care se antrenează bine și să apelez la sistemul de rotație pe acest teren sintetic, unde a fost foarte frig. Am pierdut contra unei echipe care a arătat mai multă calitate în această seară. Este foarte simplu.

Dacă aș putea juca mereu cu același prim 11, aș face-o. E riscant deoarece există o mare diferență de calitate între cele două grupuri de jucători. Știu limitele acestui lot, nu e ceva nou pentru mine, dar tot mă așteptam la un răspuns mai bun din partea lor. Așa cum am spus, a fost alegerea mea să folosesc această echipă, așa că e responsabilitatea mea.

Orice înfrângere te afectează. Am vorbit cu jucătorii și am fost sincer. Cu ei am putut, cu voi nu o să fiu. Nu am ascuns niciodată faptul că avem un lot limitat. Avem 13 jucători pentru prima echipă, ceilalți sunt la alt nivel.

Partea bună e că, de acum încolo, nimeni n-o să mă mai întrebe de ce folosesc mereu aceiași jucători", a spus Mourinho, potrivit Football Italia.

Etichete: jose mourinho , as roma , bodo/glimt
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă