Jose Mourinho a acuzat arbitrajul după 2-3 cu Lazio și s-a certat cu observatorul de joc! De ce nu și-a mai ținut conferința

4 săptămâni in urmă 12

  • Liga 1: Gaz Metan - Sepsi, luni, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Dinamo, luni, 21:00, Digi Sport 1

La finalul jocului de pe ”Olimpico”, antrenorul portughez a acuzat arbitrajul, susținând că echipa sa trebuia să beneficieze de o lovitură de pedeapsă la scorul de 1-0 pentru Lazio și s-a întrebat de ce VAR-ul nu a corectat presupusa eroare a centralului.

VIDEO cu rezumatul meciului Lazio - AS Roma 3-2:

Jose Mourinho a acuzat arbitrajul după înfrângerea din ”Derby della Capitale”

În primul rând, vreau să spun ceva pozitiv. Am fost plecat 10 ani din fotbalul italian și trebuie să remarc cât a crescut nivelul campionatului. Din păcate, însă, într-un meci fantastic, arbitrajul și VAR-ul nu s-au ridicat la același nivel. Ar fi putut fi 1-1, arbitrul a comis o mare eroare, VAR-ul era... la Coverciano poate.

Hai în Digi Online să o cunoști pe cea mai puternică femeie din lume, Angela Merkel, și să vezi drumul ei către o carieră politică de succes. Azi de la 21:55, numai pe Digi Life!

Apoi, Leiva trebuia să primească al doilea cartonaș galben, ceea ce ar fi schimbat jocul. Pentru un fault similar, Pellegrini a fost eliminat (n.r. etapa trecută). Am primit trei goluri, e clar că am făcut ceva greșit, însă ultimele două au venit pe contraatacuri.

Iar la al doilea, noi așteptam să primim penalty. Am dominat, ei au controlat doar în ultimele minute. Nu mă îngrijorează erorile făcute, aș fi fost îngrijorat doar dacă nu am fi jucat. Am fi vrut alt deznodământ, dar arbitrul a decis acest derby”, a transmis Jose Mourinho, potrivit Tuttosport.

De ce nu s-a mai ținut conferința de presă a lui Jose Mourinho

După ce a acuzat arbitrajul la flash-interviu, Jose Mourinho a mers spre sala de conferințe, unde a avut, însă, surpriza de găsi doar câțiva jurnaliști, ca urmare a măsurilor de siguranță anti-COVID impuse de clubul organizator, Lazio, care presupuneau ca ceilalți jurnaliști să-și adreseze întrebările prin intermediul tehnologiei.

Enervat de situație, Jose Mourinho nu a mai ținut conferința de presă, anunță Corriere dello Sport.

Acestea sunt directivele date de Lazio”, i-a explicat observatorul partidei, moment în care Jose Mourinho a replicat pe un ton agresiv: ”Eu vreau să vorbesc cu jurnaliștii, pentru că-i respect pe cei care muncesc. E de rahat”.

Etichete: jose mourinho , lazio as roma , derby della capitale
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă