Jonathan Morsay, noul jucător al lui Dinamo, a fost întrebat în presa suedeză despre rasismul din România, : „Gândul acesta se află în adâncul minții mele!”. Cum a fost implicat Vasile Mogoș în aducerea sa

2 luni in urmă 4

Jonathan Morsay, noul mijlocaș al lui Dinamo, a vorbit despre temerile pe care le are în legătură cu rasismul din România. În plus, acesta a dezvăluit cum fundașul Vasile Mogoș a făcut lobby pentru aducerea sa, în „Ștefan cel Mare”.

Mijlocașul, în vârstă de 23 de ani, a debutat, pentru Dinamo, în derby-ul cu FCSB, din optimile Cupei României, câștigat de „câini” cu 1-0.

Jonathan Morsay se află la Dinamo, sub formă de împrumut, de la Chievo, până la finalul acestui sezon.

Jonathan Morsay, noul jucător al lui Dinamo, se teme de rasismul din România

Fotbalistul suedez a dezvăluit faptul că, înainte de a semna cu Dinamo, și-a întrebat prietenii, care au evoluat în România, despre rasismul din țara noastră. Însă, feedback-urile acestora au fost pozitive, astfel că a acceptat oferta venită din Liga 1. Acesta susține nu a uitat de scandalul rasist, petrecut în noiembrie 2019, la partida România – Suedia, 0-2, de la turneul de calificare pentru Campionatul European.

„M-am gândit la asta (n.r. rasism). Mi-am întrebat prietenii, care au jucat în România, despre acest lucru, însă mi-au spus că toată lumea a fost drăguță și că nu au experimentat acest lucru. Poate pentru că nu există public, în acest moment, însă gândul acesta se află în adâncul minții mele.

Dacă s-ar întâmpla, nu știu cum aș reacționa, dar cred că m-ar ambiționa să joc și mai bine și să-i reduc la tăcere, în acest fel”, a declarat Jonathan Morsay, pentru presa din Suedia.

În plus, Jonathan Morsay a dezvăluit că Vasile Mogoș, fundașul român de Chievo, le-a vorbit frumos, celor de la Dinamo, despre el. Astfel că formația bucureșteană s-a interesat despre transferul acestuia.

„Am un coleg la Chievo (n.r. Vasile Mogoș), care este din România. Antrenorul lui Dinamo l-a întrebat despre mine. Acesta a vorbit mult despre mine, astfel că Dinamo s-a interesat de transferul meu”, a mai spus Jonathan Morsay.

The post Jonathan Morsay, noul jucător al lui Dinamo, a fost întrebat în presa suedeză despre rasismul din România, : „Gândul acesta se află în adâncul minții mele!”. Cum a fost implicat Vasile Mogoș în aducerea sa appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă