Jonathan Barnett, impresarul lui Gareth Bale, îl atacă pe Jose Mourinho: „Întrebați-l pe el de ce nu joacă” + Câți bani ar avea galezul împrumutat de la Real Madrid

2 luni in urmă 8

Agentul lui Gareth Bale, Jonathan Barnett, a pornit un război al declarațiilor cu managerul celor de la Tottenham Hotspur, Jose Mourinho.

Impresarul dă vina exclusiv pe antrenorul portughez pentru lipsa de strălucire a lui Bale la revenirea în Premier League și dezvăluire ce avere colosală a strâns fotbalistul pe care îl reprezintă.

Jonathan Barnett, agentul lui Gareth Bale, îl atacă pe Jose Mourinho și pe cei care critică stilul de viață al fotbalistului: „Are bani pentru toată viața”

Gareth Bale evoluează în acest sezon la Tottenham, sub formă de împrumut de la Real Madrid, de unde a plecat tocmai pentru a juca mai mult, după ce fusese tras pe linie moartă de antrenorul Zinedine Zidane.

Cu toate acestea, el a prins doar două meciuri ca titular la echipa din nordul Londrei de la sosirea sa de pe Santiago Bernabeu și agentul său, Jonathan Barnett, dă acum vina pe managerul echipei, Jose Mourinho.

Barnett susține că unul dintre motivele principale pentru care Bale nu joacă la Tottenham este acela că internaționalul galez se apropie de finalul carierei sale. El l-a atacat pe Mourinho în cadrul evenimentului Business of Football al celor de la Financial Times:

„Trebuie să îl întrebați pe Jose Mourinho de ce nu joacă mai mult! Când ei spun «Ce se întâmplă cu el?», eu le răspund că niciun alt fotbalist britanic din istorie nu are mai multe trofee câștigate în afara Marii Britanii decât el”, a afirmat Barnett.

Impresarul a ținut apoi să scoată în evidență că Gareth Bale este un sportiv realizat din punct de vedere material: „El se descurcă foarte bine financiar. Are destui bani pentru tot restul vieții. Are un stil de viață extraordinar. Asta este ceea ce s-a întâmplat cu el”.

Gareth Bale a câștigat cu cei de la Real Madrid două titluri de campion în La Liga și 4 trofee UEFA Champions League.

 

The post Jonathan Barnett, impresarul lui Gareth Bale, îl atacă pe Jose Mourinho: „Întrebați-l pe el de ce nu joacă” + Câți bani ar avea galezul împrumutat de la Real Madrid appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă